elverbørn returret på legetøj
elverbørn fri fragt
Elverbørn levering
elverborn Kunderservice
Elverbørn kundeservice
Elverbørn trustpilot
Forside

bObles stor fisk, multi lilla

bObles stor fisk, multi lilla

Udsolgt ØNSKER

Levering: 1-3 hverdag

649,00 DKK

 

bObles fisk stor lilla

  • bObles fisk stor lilla

Bobles fisk i stor model og farven lilla.

bObles tumledyr Frode Fisk med 6 farvelag. Den runde bObles fisk egner sig specielt godt i børnenes leg til at hoppe fra eller trille på. Derudover passer bObles Frode fisk som skammel både til at sidde på eller til at stå på. Sammen med de andre tumledyr kan Frode Fisk udgøre en sjov forhindringsbane eller ”jorden er giftig”-bane.

Tumledyr fra bObles kan bruges som børnemøbler og til kreativ leg og motorisk udfoldelse. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af tumledyrene og de kan bruges som basis for at hoppe, vippe, ride, balancere, rulle og meget meget mere. Et tumledyr den bedste skammel, da det hverken ridser gulve eller møbler og det specielle skummateriale gør overfladen skridsikker, så barnet ikke glider, når det kravler op og ned.

bObles tumledyr passer rigtig godt ind i det moderne hjem. De stærke farver og de enkle figurer gør, at tumledyrene matcher de øvrige møbler rigtig godt, ligegyldigt hvilken stil der er i hjemmet. Forskellige geometriske former ligger til grund for udformningen af de sjove tumledyr og de karakteristiske bObles farver, former og funktion appellerer til børnenes fantasi og kreative udfoldelse.

Både pædagoger og fysioterapeuter anbefaler bObles tumledyr, da de skaber en god ramme for motorisk og kreativ udfoldelse.

Klik her for at se kategorien Bobles

Topsælgere i samme kategori: