Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Leveringstid: 1-3 dage

Vi tilbyder levering fra 49 kr. med DAO, PostNord og GLS. Du kan også vælge at afhente din ordre på vores adresse: Hårup Bygade 24 ved Silkeborg. Vi sender en mail til dig, når din ordre er klar til afhentning.

BEMÆRK: Vi har ingen fysisk butik. | Kundeservice: Skrive mail til mail@elverborn.dk - eller ring til 20 11 04 05 (åben man.-tors. kl.12-14 samt fre. kl.9-11).

Legetøj til børn

Elverbørn har siden 2007 forhandlet legetøj til børn.

Mange år er gået, men ambitionen er fortsat den samme; vi vil være din foretrukne forhandler af børnelegetøj. Den ambition forsøger vi at indfri gennem et unikt sortiment, udvidet returret, lynhurtig levering og mange andre værdifulde kundefordele.

Trænger dit barns legetøjssamling også til en opgradering, så er du kommet til de helt rigtige. Her på siden kan du nemlig shoppe alt fra hyggelige børnebøger og tusser i alverdens farver til kuglebaner og legekøkkener. Vi forhandler det hele – og lidt mere til.

Vi fører et kæmpe udvalg af legetøj til piger og drenge, så du kan være helt sikker på, at vi også har noget, som vil falde i dit barns smag.

Billigt legetøj i den helt høje kvalitetsende

Elverbørn er synonym med billigt legetøj til børn i alle aldre.

Gode samarbejdsaftaler har gjort det muligt for os at forhandle børnelegetøj og babylegetøj til priser, hvor alle forældre kan være med. Under vores mange kategorier har vi gjort det muligt at sortere de mange tusinde legesager efter pris. Der er derved rig mulighed for at finde legetøj, der matcher ens budget, hvad enten man leder efter en gave til den nyfødte baby eller det lidt større barn.  

Billigt legetøj er ikke altid lig med kvalitetslegetøj, men hos os kan vi garantere legetøj i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få kvalitet for alle pengene, når du bestiller legesager fra vores webshop.

Legetøj til børn og baby fra alle de kendte mærker

Om dit barn er 0, 2 eller 8 år, så har vi helt sikkert noget, der passer til ham eller hende.

Til de helt små fører vi bl.a. et bredt udvalg af uroer, vågelamper, autostole og sutteflasker, mens vi til de lidt større børn kan byde ind med produkter som perler, puslespil, trampoliner, legetøjsvåben og mange andre skønne produkter.

Lige nu kan vi tilbyde børnelegetøj og babylegetøj fra næsten 200 mærker. Mange af mærkerne kender både du og dine børn formentlig allerede. Vores mest populære mærker består bl.a. af følgende:

Find vores komplette liste over mærker her. I vores digitale legetøjsbutik har vi fra tid til anden fornøjelsen af at introducere nye mærker, så hold godt øje med vores sortiment. Antallet af repræsenterede legetøjsmærker hos Elverbørn er kun steget med årene og forventes kun at stige endnu mere i fremtiden.

Vores legetøj skaber glæde og fremmer barnets udvikling

Børn betragter livet som en stor leg – og sådan skal det selvfølgelig være.

Børns kreativitet er ofte så stor og fascinerende, at de ikke behøves andet end et par simple remedier for at kunne have det sjovt i timevis. F.eks. kan noget så simpelt som pinde, sand og sten danne ramme for mange timers leg i haven. Dog vil børn gerne udfordres og variere deres leg, hvorfor det er svært at undvære legetøj i traditionel forstand.

Elverbørn – din online legetøjsbutik – forhandler legetøj, som ikke kun holder dit barn underholdt og skaber glæde i hverdagen.

Legetøjet kan også have en positiv indvirkning på barnets udvikling, da meget af legetøjet styrker både kreativiteten, finmotorikken, grovmotorikken, logikken og ikke mindst balancen. Derudover er der rig mulighed for at styrke børns koncentration og logiske sans, ligesom man kan give børn et større indblik i samfundet, menneskekroppen og endda dyrelivet gennem legetøj. Alt dette sker helt uden, at dit barn tænker over, at det er i færd med at styrke sine kompetencer, idet barnet har det sjovt og trives.

Vi har faktisk en hel kategori med motorisk legetøj med hundredevis af spændende legesager til både små og store børn. Med dette legetøj kan man bl.a. træne finmotorikken og sansemotorikken på en sjov og spændende måde. Prøv f.eks. de sjove balancesten, de farverige sjippetove eller de udfordrende jongleringsbolde.

Din digitale legetøjsbutik har åbent døgnet rundt

Elverbørn har fravalgt at have en fysisk butik til fordel for en moderne, brugervenlig og sikker webshop, som kan besøges døgnet rundt. Det har vi gjort, så du kan købe legetøj hos os, hvad enten du bor i den sydlige, østlige, vestlige eller nordlige del af landet. Vi sender alle vores varer fra vores danske lager og leverer til hele landet på få hverdage.

Helt øverst kan du holde øje med, hvornår vi afsender ordrer næste gang. Skal din pakke også med i næste sending, så sørg blot for at bestille, inden tiden løber ud.

Vi har ikke døgnbemanding, men har du brug for hjælp til at finde det perfekte børne- eller babylegetøj til dit barn, så kontakt os gerne. Vores dygtige folk skal nok hjælpe dig godt videre.

Vi forhandler også masser af ting til børneværelset

Hos Elverbørn nøjes vi ikke med at føre et attraktivt udvalg af legetøj til børn og baby. Vi forhandler også en verden af søde, hyggelige og tryghedsskabende ting og sager til børneværelset.

Står du for at indrette børnenes værelser, så besøg med fordel kategorien børneværelset, hvor der venter dig en masse spændende varer.

Du kan bl.a. købe følgende til børneværelset:

 • Højdemålere
 • Smykkeskrin
 • Plakater og rammer
 • Ure
 • Navnetoge
 • Tæpper og puder

Med andre ord; du kan købe alt til din guldklumps værelse hos os.

Legetøj er altid en god gaveidé

Står du og leder efter den perfekte gave til et barn, så er en eller anden form for legetøj selvfølgelig det oplagte valg. Som barn kan man nemlig ikke få for meget legetøj, og alt nyt er som bekendt spændende. Og når det så endda er muligt at købe legetøj på nettet til lave priser, så bliver denne gaveidé kun endnu bedre.

Hos Elverbørn finder du gaver til enhver festlig lejlighed. Vi sælger både små og store gaver til børn i flere aldersgrupper. Find bl.a. følgende gavetyper:

 • Adventsgaver
 • Julegaver
 • Gaver til drenge
 • Gaver til piger
 • Kalendergaver
 • Barselsgaver

Find de allerbedste gaver til børn på siden gave. Du kan evt. tilkøbe gaveindpakning, hvis du gerne vil uddelegere den opgave.

Og skulle gaven mod forventning ikke være noget for barnet, så bytter vi med et smil.  

Hvad giver man til drengen på 3 år, som har alt?

Hvad giver man til drengen på 3 år, som har alt?

Tilbage til bloggen

Hvad giver man til drengen på 3 år, som har alt?

Har du også problemer med at finde gaveønsker til drengen der bliver 3 år? Det er især svært hvis han har en storebror - som gør at de allerede har rigtig mange ting - vi har lavet en liste med inspirerede gaveønsker til drengen der har alt.  

Fuglehus han kan male:

Mange børn elsker at tegne og male – med dette mal selv fuglehus kan barnet male og hænge det op udenfor, barnet kan få meget glæde af og se hvilke fugle der besøger huset – for at barnet kan kende forskel på de forskellige fugle, kan man give barnet ”bogen om fugle med lyde” så kan i sammen genkende de fugle som kommer hen og i huset.

Musikinstrumenter til børn:

Børn elsker at spille musik, og med musikinstrumenter kan man sætte gang i barnets interesse for musik. Hvem ved hvad det vil fører til på sigt - måske en ny Mozart i støbeskeen? Hjælp barnet på vej, ved at give et musikinstrument i gave. 

Pandelampe til mørket:

Drenge på 3 år elsker at lege med lommelygter og pandelamper. Giv drengen en pandelampe i gave og lad ham udforske mørke steder – mens han har hænderne fri, det kan fx være i hule leg. Pandelampen kan også bruges når der skal læses historier eller som en hyggelig lampe i fx legehuset

Legemad og legekøkken.

Legemad kan være med til at udvirke barnet sprog og sproglige forståelse - at lege med legemad er noget som både store og små kan finde lærerigt og spændene - og få mange timer til at gå med. Børn finder det spænede at gøre deres forældre gør, som at lave mad og drikke kaffe.
Når der skal laves mad - så er det oplagt at det bliver gjort i legekøkkenet, her kan man også samle alt legemadet, så det ikke ligger alle steder i hjemmet. 

Fødselsdagstog

Hvis drengen ikke allerede har et fødselsdagstog -  så er fødselsdagstog med dinosaur en super fin gave! Den kan følge ham i mange år og det er superflot som pynt til fødselsdagen

Dinosaur

Dinosaur være et sikkert hit som fødselsdagsgave – drenge elsker dinosaur og de kan få mange timer til at gå. Lær barnet om Dinosaurens lyde og hvor de kommer fra med ”lyt og Lær brøl med dinosaurerne”. De stor kæmper er bare fascinerende og seje. Drenge kan ikke få for mange dinosaur. 

Legetøjs - støvsuger og ting til rengøring

Børn elsker at lege det som de iagttager forældrene gør, der er intet bedre end at lege den samme leg som ens helt – om det er at vaskegulv, hænge tøj op eller at støvsuge. Lad barnet hjælpe med de huslige pligter, så kan det blive en leg for alle – en rigtig god gave til drenge der bliver 3år.

Badelegetøj

Når det er badetid og badekarret er fuldt op med vand, er det tid til en hyggelig stund for barnet, men også for forældrene. Hvad er bedre end af have en masse legetøj med i bad? Gør badet til en oplevelse.

 

Tilbage til bloggen