Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Leveringstid: 1-3 dage

Vi tilbyder levering fra 49 kr. med DAO, PostNord og GLS. Du kan også vælge at afhente din ordre på vores adresse: Hårup Bygade 24 ved Silkeborg. Vi sender en mail til dig, når din ordre er klar til afhentning.

BEMÆRK: Vi har ingen fysisk butik. | Kundeservice: Skrive mail til mail@elverborn.dk - eller ring til 20 11 04 05 (åben man.-tors. kl.12-14 samt fre. kl.9-11).

Legetøj til børn

Elverbørn har siden 2007 forhandlet legetøj til børn.

Mange år er gået, men ambitionen er fortsat den samme; vi vil være din foretrukne forhandler af børnelegetøj. Den ambition forsøger vi at indfri gennem et unikt sortiment, udvidet returret, lynhurtig levering og mange andre værdifulde kundefordele.

Trænger dit barns legetøjssamling også til en opgradering, så er du kommet til de helt rigtige. Her på siden kan du nemlig shoppe alt fra hyggelige børnebøger og tusser i alverdens farver til kuglebaner og legekøkkener. Vi forhandler det hele – og lidt mere til.

Vi fører et kæmpe udvalg af legetøj til piger og drenge, så du kan være helt sikker på, at vi også har noget, som vil falde i dit barns smag.

Billigt legetøj i den helt høje kvalitetsende

Elverbørn er synonym med billigt legetøj til børn i alle aldre.

Gode samarbejdsaftaler har gjort det muligt for os at forhandle børnelegetøj og babylegetøj til priser, hvor alle forældre kan være med. Under vores mange kategorier har vi gjort det muligt at sortere de mange tusinde legesager efter pris. Der er derved rig mulighed for at finde legetøj, der matcher ens budget, hvad enten man leder efter en gave til den nyfødte baby eller det lidt større barn.  

Billigt legetøj er ikke altid lig med kvalitetslegetøj, men hos os kan vi garantere legetøj i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få kvalitet for alle pengene, når du bestiller legesager fra vores webshop.

Legetøj til børn og baby fra alle de kendte mærker

Om dit barn er 0, 2 eller 8 år, så har vi helt sikkert noget, der passer til ham eller hende.

Til de helt små fører vi bl.a. et bredt udvalg af uroer, vågelamper, autostole og sutteflasker, mens vi til de lidt større børn kan byde ind med produkter som perler, puslespil, trampoliner, legetøjsvåben og mange andre skønne produkter.

Lige nu kan vi tilbyde børnelegetøj og babylegetøj fra næsten 200 mærker. Mange af mærkerne kender både du og dine børn formentlig allerede. Vores mest populære mærker består bl.a. af følgende:

Find vores komplette liste over mærker her. I vores digitale legetøjsbutik har vi fra tid til anden fornøjelsen af at introducere nye mærker, så hold godt øje med vores sortiment. Antallet af repræsenterede legetøjsmærker hos Elverbørn er kun steget med årene og forventes kun at stige endnu mere i fremtiden.

Vores legetøj skaber glæde og fremmer barnets udvikling

Børn betragter livet som en stor leg – og sådan skal det selvfølgelig være.

Børns kreativitet er ofte så stor og fascinerende, at de ikke behøves andet end et par simple remedier for at kunne have det sjovt i timevis. F.eks. kan noget så simpelt som pinde, sand og sten danne ramme for mange timers leg i haven. Dog vil børn gerne udfordres og variere deres leg, hvorfor det er svært at undvære legetøj i traditionel forstand.

Elverbørn – din online legetøjsbutik – forhandler legetøj, som ikke kun holder dit barn underholdt og skaber glæde i hverdagen.

Legetøjet kan også have en positiv indvirkning på barnets udvikling, da meget af legetøjet styrker både kreativiteten, finmotorikken, grovmotorikken, logikken og ikke mindst balancen. Derudover er der rig mulighed for at styrke børns koncentration og logiske sans, ligesom man kan give børn et større indblik i samfundet, menneskekroppen og endda dyrelivet gennem legetøj. Alt dette sker helt uden, at dit barn tænker over, at det er i færd med at styrke sine kompetencer, idet barnet har det sjovt og trives.

Vi har faktisk en hel kategori med motorisk legetøj med hundredevis af spændende legesager til både små og store børn. Med dette legetøj kan man bl.a. træne finmotorikken og sansemotorikken på en sjov og spændende måde. Prøv f.eks. de sjove balancesten, de farverige sjippetove eller de udfordrende jongleringsbolde.

Din digitale legetøjsbutik har åbent døgnet rundt

Elverbørn har fravalgt at have en fysisk butik til fordel for en moderne, brugervenlig og sikker webshop, som kan besøges døgnet rundt. Det har vi gjort, så du kan købe legetøj hos os, hvad enten du bor i den sydlige, østlige, vestlige eller nordlige del af landet. Vi sender alle vores varer fra vores danske lager og leverer til hele landet på få hverdage.

Helt øverst kan du holde øje med, hvornår vi afsender ordrer næste gang. Skal din pakke også med i næste sending, så sørg blot for at bestille, inden tiden løber ud.

Vi har ikke døgnbemanding, men har du brug for hjælp til at finde det perfekte børne- eller babylegetøj til dit barn, så kontakt os gerne. Vores dygtige folk skal nok hjælpe dig godt videre.

Vi forhandler også masser af ting til børneværelset

Hos Elverbørn nøjes vi ikke med at føre et attraktivt udvalg af legetøj til børn og baby. Vi forhandler også en verden af søde, hyggelige og tryghedsskabende ting og sager til børneværelset.

Står du for at indrette børnenes værelser, så besøg med fordel kategorien børneværelset, hvor der venter dig en masse spændende varer.

Du kan bl.a. købe følgende til børneværelset:

 • Højdemålere
 • Smykkeskrin
 • Plakater og rammer
 • Ure
 • Navnetoge
 • Tæpper og puder

Med andre ord; du kan købe alt til din guldklumps værelse hos os.

Legetøj er altid en god gaveidé

Står du og leder efter den perfekte gave til et barn, så er en eller anden form for legetøj selvfølgelig det oplagte valg. Som barn kan man nemlig ikke få for meget legetøj, og alt nyt er som bekendt spændende. Og når det så endda er muligt at købe legetøj på nettet til lave priser, så bliver denne gaveidé kun endnu bedre.

Hos Elverbørn finder du gaver til enhver festlig lejlighed. Vi sælger både små og store gaver til børn i flere aldersgrupper. Find bl.a. følgende gavetyper:

 • Adventsgaver
 • Julegaver
 • Gaver til drenge
 • Gaver til piger
 • Kalendergaver
 • Barselsgaver

Find de allerbedste gaver til børn på siden gave. Du kan evt. tilkøbe gaveindpakning, hvis du gerne vil uddelegere den opgave.

Og skulle gaven mod forventning ikke være noget for barnet, så bytter vi med et smil.  

Hvad skal babypige hedde?

Hvad skal babypige hedde?

Tilbage til bloggen

Hvad skal barnet hedde? 

Det kan være svært at finde det helt rigtige navn til sit barn. Vi vil derfor gerne præsentere de 50 mest bruge pigenavnenavne for jer, samt præsentere et udvalg af "De specielle pigenavne” og “De nordiske pigenavne”  

1. Emma
2. Alma
3. Clara
4. Freja
5. Sofia
6. Karla
7. Agnes
8. Ella
9. Olivia
10. Anna
11. Nora
12. Alberte
13. Ida
14. Luna
15. Josefine
16. Asta
17. Ellie
18. Laura
19. Isabella
20. Lily
21. Frida
22. Aya
23. Astrid
24. Ellen
25. Mathilde
26. Lærke
27. Maja
28. Esther
29. Liva
30. Sofia
31. Marie
32. Mille
33. Victoria
34. Emily
35. Saga
36. Andrea
37. Molly
38. Liv
39. Emelie
40. Vilma
41. Alba
42. Lea
43. Leonora
44. Merle
45. Mynte
46. Rosa
47. Sara
48. Eva
49. Hannah
50.Gry

Vi håber at listen ovenfor har kunnet inspirere jer, eller at det måske har bekræftet jer i hvad jeres guldklump skal hedde. Der findes mange forskellige pigenavne – mange flere end de 50 som vi har skrevet ovenover her.

I Danmark findes der mere end 50.000 godkendte pigenavne, og hvis I vil være kreative og sammensætte lige nødagtigt det navn i ønsker og som i syntes passer til jeres pige .


Er I i tvivl omkring hvorvidt det pigenavn som i har udtænkt er godkendt i Danmark, kan man benytte sig af familiehuset.dk hvor der er mulighed for hurtigt at søge på navnet, for at se om det er et godkendt pigenavn.

Vi har lavet en liste med “Specielle pigenavne“, der måske kan gøre jer endnu klogere på et kommende pigenavn:

Pil
My
Via
Cirkel
Tommelise
Sne
Sol
Mint

Skal det ikke være specielt, men nordisk, kan følgende pigenavne måske inspirere jer. Det kan også være at man vælger at kombinere det specielle med det nordiske - mulighederne er mange og helt op til jer.

Sif
Ingrid
Frigg
Solveig
Vilja
Siw
Trude
Freja

Tilbage til bloggen