Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Silkeborg: åben: man-torsdag 9-16 og fredag kl.9-12

Fri fragt over 999 kr. gælder til DAO og GLS pakkeshop og og erhverv.

Vi tilbyder levering fra 39 kr. med DAO og GLS. Du kan også vælge at afhente din ordre på vores adresse: Hårup Bygade 24 ved Silkeborg. Vi sender en mail til dig, når din ordre er klar til afhentning. Åben: man-torsdag 9-16 og fredag kl.9-12. Vi finder ordren hurtig - så den er ofte klar indenfor 10 min.

BEMÆRK: Vi har ingen fysisk butik. | Kundeservice: Skrive mail til [email protected] - eller ring til 20 11 04 05 (åben man.-tors. kl.12-14 samt fre. kl.9-11).

BEMÆRK: DAO hjemmelevering gælder kun små pakker under 40 cm. Vi forbeholder os retten til at ændre din leveringsmetode fra DAO hjemmelevering til DAO pakkeshop, hvis pakken bliver for stor.

Legetøj til børn

Elverbørn har siden 2007 forhandlet legetøj til børn.

Mange år er gået, men ambitionen er fortsat den samme; vi vil være din foretrukne forhandler af børnelegetøj. Den ambition forsøger vi at indfri gennem et unikt sortiment, udvidet returret, lynhurtig levering og mange andre værdifulde kundefordele.

Trænger dit barns legetøjssamling også til en opgradering, så er du kommet til de helt rigtige. Her på siden kan du nemlig shoppe alt fra hyggelige børnebøger og tusser i alverdens farver til kuglebaner og legekøkkener. Vi forhandler det hele – og lidt mere til.

Vi fører et kæmpe udvalg af legetøj til piger og drenge, så du kan være helt sikker på, at vi også har noget, som vil falde i dit barns smag.

Billigt legetøj i den helt høje kvalitetsende

Elverbørn er synonym med billigt legetøj til børn i alle aldre.

Gode samarbejdsaftaler har gjort det muligt for os at forhandle børnelegetøj og babylegetøj til priser, hvor alle forældre kan være med. Under vores mange kategorier har vi gjort det muligt at sortere de mange tusinde legesager efter pris. Der er derved rig mulighed for at finde legetøj, der matcher ens budget, hvad enten man leder efter en gave til den nyfødte baby eller det lidt større barn.  

Billigt legetøj er ikke altid lig med kvalitetslegetøj, men hos os kan vi garantere legetøj i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få kvalitet for alle pengene, når du bestiller legesager fra vores webshop.

Legetøj til børn og baby fra alle de kendte mærker

Om dit barn er 0, 2 eller 8 år, så har vi helt sikkert noget, der passer til ham eller hende.

Til de helt små fører vi bl.a. et bredt udvalg af uroer, vågelamper, autostole og sutteflasker, mens vi til de lidt større børn kan byde ind med produkter som perler, puslespil, trampoliner, legetøjsvåben og mange andre skønne produkter.

Lige nu kan vi tilbyde børnelegetøj og babylegetøj fra næsten 200 mærker. Mange af mærkerne kender både du og dine børn formentlig allerede. Vores mest populære mærker består bl.a. af følgende:

Find vores komplette liste over mærker her. I vores digitale legetøjsbutik har vi fra tid til anden fornøjelsen af at introducere nye mærker, så hold godt øje med vores sortiment. Antallet af repræsenterede legetøjsmærker hos Elverbørn er kun steget med årene og forventes kun at stige endnu mere i fremtiden.

Vores legetøj skaber glæde og fremmer barnets udvikling

Børn betragter livet som en stor leg – og sådan skal det selvfølgelig være.

Børns kreativitet er ofte så stor og fascinerende, at de ikke behøves andet end et par simple remedier for at kunne have det sjovt i timevis. F.eks. kan noget så simpelt som pinde, sand og sten danne ramme for mange timers leg i haven. Dog vil børn gerne udfordres og variere deres leg, hvorfor det er svært at undvære legetøj i traditionel forstand.

Elverbørn – din online legetøjsbutik – forhandler legetøj, som ikke kun holder dit barn underholdt og skaber glæde i hverdagen.

Legetøjet kan også have en positiv indvirkning på barnets udvikling, da meget af legetøjet styrker både kreativiteten, finmotorikken, grovmotorikken, logikken og ikke mindst balancen. Derudover er der rig mulighed for at styrke børns koncentration og logiske sans, ligesom man kan give børn et større indblik i samfundet, menneskekroppen og endda dyrelivet gennem legetøj. Alt dette sker helt uden, at dit barn tænker over, at det er i færd med at styrke sine kompetencer, idet barnet har det sjovt og trives.

Vi har faktisk en hel kategori med motorisk legetøj med hundredevis af spændende legesager til både små og store børn. Med dette legetøj kan man bl.a. træne finmotorikken og sansemotorikken på en sjov og spændende måde. Prøv f.eks. de sjove balancesten, de farverige sjippetove eller de udfordrende jongleringsbolde.

Din digitale legetøjsbutik har åbent døgnet rundt

Elverbørn har fravalgt at have en fysisk butik til fordel for en moderne, brugervenlig og sikker webshop, som kan besøges døgnet rundt. Det har vi gjort, så du kan købe legetøj hos os, hvad enten du bor i den sydlige, østlige, vestlige eller nordlige del af landet. Vi sender alle vores varer fra vores danske lager og leverer til hele landet på få hverdage.

Helt øverst kan du holde øje med, hvornår vi afsender ordrer næste gang. Skal din pakke også med i næste sending, så sørg blot for at bestille, inden tiden løber ud.

Vi har ikke døgnbemanding, men har du brug for hjælp til at finde det perfekte børne- eller babylegetøj til dit barn, så kontakt os gerne. Vores dygtige folk skal nok hjælpe dig godt videre.

Vi forhandler også masser af ting til børneværelset

Hos Elverbørn nøjes vi ikke med at føre et attraktivt udvalg af legetøj til børn og baby. Vi forhandler også en verden af søde, hyggelige og tryghedsskabende ting og sager til børneværelset.

Står du for at indrette børnenes værelser, så besøg med fordel kategorien børneværelset, hvor der venter dig en masse spændende varer.

Du kan bl.a. købe følgende til børneværelset:

 • Højdemålere
 • Smykkeskrin
 • Plakater og rammer
 • Ure
 • Navnetoge
 • Tæpper og puder

Med andre ord; du kan købe alt til din guldklumps værelse hos os.

Legetøj er altid en god gaveidé

Står du og leder efter den perfekte gave til et barn, så er en eller anden form for legetøj selvfølgelig det oplagte valg. Som barn kan man nemlig ikke få for meget legetøj, og alt nyt er som bekendt spændende. Og når det så endda er muligt at købe legetøj på nettet til lave priser, så bliver denne gaveidé kun endnu bedre.

Hos Elverbørn finder du gaver til enhver festlig lejlighed. Vi sælger både små og store gaver til børn i flere aldersgrupper. Find bl.a. følgende gavetyper:

 • Adventsgaver
 • Julegaver
 • Gaver til drenge
 • Gaver til piger
 • Kalendergaver
 • Barselsgaver

Find de allerbedste gaver til børn på siden gave. Du kan evt. tilkøbe gaveindpakning, hvis du gerne vil uddelegere den opgave.

Og skulle gaven mod forventning ikke være noget for barnet, så bytter vi med et smil.  

UNO-regler – lær hurtigt reglerne til UNO

UNO-regler – lær hurtigt reglerne til UNO

Tilbage til bloggen

UNO er et super sjovt familiespil, hvor både små og store kan være heldige at løbe med sejren. Men hvordan er det nu lige, at reglerne til UNO er? Her giver vi dig en kort gennemgang af spillets formål og regler, så du hurtigt kan komme i gang med at konkurrere mod venner og familie i det populære UNO Original, der er den første og mest kendte af de efterhånden mange forskellige udgaver af UNO, der findes i handlen.

UNO-indhold – hvilke kort indeholder UNO-spillet?

Det klassiske UNO indeholder i alt 108 spillekort, der er fordelt sådan her:

-          19 kort fra 0-9 i hver af farverne grøn, blå, rød og gul

-          8 tag to-kort, henholdsvis 2 i grøn, 2 i blå, 2 i rød og 2 i gul

-          8 skift retning-kort, henholdsvis 2 i grøn, 2 i blå, 2 i rød og 2 i gul

-          8 spring over-kort, henholdsvis 2 i grøn, 2 i blå, 2 i rød og 2 i gul

-          4 vælg farve-kort

-          4 vælg farve, og træk fire kort-kort

I nogle nyere udgaver af det originale UNO er der tilføjet en række jokerkort, der giver mulighed for at lave sine egne specialkort og dermed regler. Mange spiller for eksempel med et eller flere bytte hånd-kort, der giver et ekstra twist til det underholdende kortspil.   

Kan du slet ikke få nok af spil? Se alle vores mange spil her, og tilføj blandt andet flere spændende kortspil til samlingen.

Spillets formål – det går UNO ud på

Man vinder en runde ved at være første spiller, der slipper af med alle sine kort på hånden. Lykkes det, får man point for de kort, som de øvrige spillere sidder tilbage med på hånden. Den spiller, der først når 500 point, har vundet. 

 

Sådan spilles der

Der udnævnes en kortgiver, som blander kortene og herefter fordeler 7 kort til hver spiller.

De resterende kort lægges i en bunke med bagsiden opad. Denne bunke kaldes for den lukkede bunke. Det øverste kort fra denne bunke vendes og lægges med billedsiden opad ved siden af som start på en ny bunke, der i spillet kaldes for afkastbunken.

Spilleren til venstre for kortgiver begynder.

Spillerne lægger på skift et af deres kort på afkastbunken. Der kan kun lægges kort, der har samme værdi, symbol eller farve som det øverste kort i afkastbunken.

Eksempel: Hvis det øverste kort i afkastbunken er en gul 2’er, kan man lægge et gult kort (inkl. specialkort) eller en 2’er i en anden farve end gul. Kan man ikke lægge et passende kort, skal man i stedet tage øverste kort fra den lukkede bunke. Kan dette kort lægges på afkastbunken, må man gerne gøre det, men kan det ikke lægges, går turen videre til næste spiller.

Du kan godt vælge ikke at lægge et kort, selvom du har et passende kort på hånden. Lægger du ikke et kort, skal du i stedet trække et kort fra den lukkede bunke. Er kortet anvendeligt, kan det lægges på afkastbunken, men du må ikke bruge kortene på hånden, når først du har trukket et kort fra den lukkede bunke.

UNO-regler for specialkort

Regler for tag to-kort: Den næste spiller skal tage to kort op og må ikke lægge et kort på afkastbunken.

Regler for skift retning-kort: Spilretningen vendes. Er I kun to spillere, virker dette kort i stedet som et spring over-kort.

Regler for spring over-kort: Den næste spiller springes over, så turen går videre til den efterfølgende spiller i rækken.

Regler for vælg farve-kort: Spilleren, der lægger kortet, må vælge hvilken farve, der herefter fortsættes med. Det kan godt være den farve, der allerede spilles med.

Regler for vælg farve, og træk fire kort-kort: Spilleren, der lægger kortet, må vælge hvilken farve, der spilles videre med, og næste spiller i rækken skal trække fire kort fra den lukkede bunke og mister sin tur. Dette kort må kun bruges, hvis man ikke har et kort i den farve, der ligger øverst i afkastbunken. Er kortet første kort i afkastbunken, skal der trækkes et andet kort som første kort til bunken i stedet.

Sådan slutter spilrunden

Inden du lægger dit sidste kort, skal du råbe UNO. Glemmer du det, og bemærker en af de andre spillere det, før næste spiller lægger eller trækker et kort, skal du trække to kort fra bunken med lukkede kort.

Slipper en spiller af med alle sine kort, er spilrunden slut, hvorefter I tæller jeres point sammen og begynder på næste runde.  

Lægges der et ”træk to”-kort eller ”træk fire”-kort som det sidste kort, skal næste spiller trække det angivne antal kort, og disse kort tæller med, når vinderen af rundens point opgøres.

Tilbage til bloggen