Fri fragt over 999 kr. til pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-3 dage - Afhent ordre på Hårup Bygade 24, Silkeborg

Åben for afhentning: man-torsdag 8-15.30 og fredag kl.8-12. Vi finder ordren hurtig - så den er ofte klar indenfor 10 min.

Jul

Julen starter tidligere og tidligere hører man ofte. Nogen kan bare godt lide, at være i god tid, når det gælder deres jule indkøb. Det kan vi som online legetøjsbutik godt forstå. Derfor har vi altid vores jule produkter til salg – året rundt. Vi har et bredt udvalg af jule artikler.

Nissehuer til børn i alle aldre

Vi har nissehuerne klar på lager. Klar til at blive sendt lynhurtig afsted til dig. Skal det være en nissehue med fletninger? Den klassiske plysnissehue eller den lidt ældre klassiske nissehue fra Maileg? Vi har nissehuer til små børn og nissehuer til store børn.

Julebøger – både julekalender bog og pixi bog

Julen er også tiden, hvor vi rigtig skal hygge os med børnene. Her er en god bog omhandlende jul altid et godt indslag. Der er de klassiske julekalenderbøger. Disse bøger har en historie til hver dag indtil juleaften. Befri julemanden og Troldeliv julekalenderbogen er nogle af de bøger, som vi sender afsted til de danske hjem hvert år.

Pixibøger om nisser og juletræer er også altid et hit. Disse bøger er perfekt som pakkekalendergave.

Så leder du efter en god julebog, så kig forbi vores jule kategori. Her finder du noget for enhver smag og enhver alder. Det skal nok sætte gang i julestemningen i det lille hjem.

Julepynt

Skal der fornyelse til juletræet? Eller er det jeres første jul med baby? Så har vi også et bredt udvalg af julepynt fra Bloomingville og Maileg. Vi har julepynt i de klassiske røde farver og i de mere moderne guld og sølv farver. De søde Maileg nisser bliver ofte en samlegenstand i de danske hjem. Hvert år udkommer der nye nisser. Denne tradition kan du begynde på det år dit barn skal fejre hans / hendes første jul. Med tiden vil du få en hel fantastisk samling af Maileg Pixy julekalender nisser.

Kalendergaver

Allerede i oktober begynder mange at tænke på de 24 små gaver der skal i julesokken. Uanset om du leder efter en julesok eller en god kalendergave, så finder du det også hos Elverbørn Legetøj. Vi kan anbefale malebøgerne med julemotiver i samt aktivitetsbøger med klistermærker.

Hama laver også perle sæt og perleplader med juletema. Barnet kan med dem lave fine dekorationer til træet eller fine bordskåner til spisebordet.

Hos Elverbørn har vi selvfølgelig også julekalendere. Vi har julekalendere med følgende temaer og tegneseriefigurer:

Gurli Gris

Paw Patrol

Aquabeads

Dinosaur

Barbie

Pixi bøger

Scleich Heste

Schleich Dinosaur

Disse julekalendere med legetøj til børn har vundet mere og mere indpas på de danske børneværelser igennem de sidste par år.  Børn elsker at åbne den lille låge hver dag og opdage, at der nu er kommet endnu et stykke legetøj. Ofte er det sådan at når alle 24 låger er åbne, så har barnet et lille landskab med fx slæde, hundene fra Paw Patrol og andet tilbehør.

Nye produkter til jul

Vi får altid mange nye produkter hjem i forbindelse med at det er jul. Så hvis du leder efter en god julegave til dit barn på 2 år, en adventsgave til barn på 6 år eller en kalendergave til en dreng på 4 år, så tjek vores forside ud. Her vil vi ofte gøre reklame for det fedeste legetøj, som er kommet på hylden i forbindelse med julehandlen.

Varer 1-9 af 50

Side
pr. side
Faldende orden

Filtrer produkter:

Varer 1-9 af 50

Side
pr. side
Faldende orden