Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Lynhurtig levering

Beleduc

Beleduc

Børn leger ikke for at lære. De lærer, mens de leger.

Ovenstående er baggrunden for Beleducs udvikling af moderne og stimulerende legesager til børn. Leg er nemlig en vigtig del af børns udvikling og senere trivsel i livet.

Gennem leg lærer vores børn at bruge deres fantasi, stimulere deres sanser, at omgås med andre børn og mange andre vigtige egenskaber. Beleduc har en holistisk tilgang til børns læring og tilbyder pædagogiske læringsprincipper gennem legetøj, der kan stimulere og give læring gennem sjov leg.

Hos Beleduc finder du altså et stort udvalg af legetøj og stimulerende underholdning, der kan stimulere dit barn til en sjovere hverdag og udvidet kreativitet. Beleduc tilbyder leg og glæde blandet med læring og udvidelse af barnets evner.

Beleduc puslespil til nysgerrige børn

Puslespil kan mange ting. De findes i et utal af forskellige størrelser, sværhedsgrader og motiver. Puslespil er god hjernegymnastik for alle, idet det sætter både tålmodigheden og logikken på prøve. For børn har puslespil også gode effekter på både læring, motorik, logik og tålmodighed.

Da puslespil er gode for børn og barnlige sjæle i alle aldre, producerer Beleduc et bredt udvalg af puslespil i forskellige sværhedsgrader og med sjove print. Et af de mest populære puslespil fra Beleduc er deres 5-lags-puslespil. Her finder du puslespil med henholdsvis drengekroppen og pigekroppen, hvor barnet selv kan udforske de mange aspekter af børnekroppen og blive klogere på sig selv og andre.

Puslespil med kroppen har mange positive indvirkninger på dit barn. Barnets evner inden for motorik bliver udfordret, når brikkerne skal lægges. Og en matematisk tankegang forbedres, når barnet skal tænke sig frem til, hvilke brikker der passer hvor. Og samtidig får dit barn svar på den nysgerrighed, der omhandler kroppen og dens opbygning.

Puslespillene fra Beleduc findes desuden også med en gravid kvinde.

Kombinér leg og læring med Beleduc

Beleducs produkter kan noget helt specielt.

Oplever du, at dit barn ikke har den store interesse i at lære nye ting, hvis det betyder, at barnet skal sidde stille med en bog? Så er det oplagt at kombinere leg og læring med sjovt og stimulerende legetøj. Og hvem er bedre til at udvikle sjovt legetøj end børn selv? Derfor er Beleducs legetøj udviklet ud fra børnenes ønsker og i samarbejde med pædagoger.

Beleducs legetøj er ideelt for børn fra 2-års-alderen og op. Her kan både drenge og piger blive stimuleret med sjovt og lærerigt legetøj, der kan danne grund for mange timers underholdning. Mange børn fra 2-års-alderen oplever på et tidspunkt at blive storebror eller søster til en lille ny. Det betyder, at der opstår en naturlig interesse for, hvordan den lille ny bliver til. Her er det oplagt for dig at lade den kommende storebror eller -søster udforske mors krop gennem et fint og spændende træpuslespil.

Lad fantasien få frit spil med Beleduc puslespil og andre legesager

Børn har ofte en fremragende fantasi, som har godt af at blive udfordret og stimuleret. Her er puslespil en oplagt mulighed for at undersøge nye ting og samtidig få viden om ting, de er interesserede i. Men også bamser er en god mulighed for at lege med fantasien og opdigte nye ting. Med de fine hånddukker fra Beleduc kan du lade dine børn lege sig ind i en ny, spændende fantasiverden.

Hos os finder du fine hånddukker fra Beleduc med forskellige dyr. Lad dine børn navngive de seje dukker og lad dem udforme deres helt eget univers. Med legetøj fra Beleduc kan både dit barns fantasi og læringsevne blive udfordret.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden