Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

bObles tumledyr og andre aktivitetsmøbler

bObles tumledyr er inspireret af enkle geometriske figurer og tumlemøblerne er designet som stilistiske dyr. Kært barn har mange navne og bObles dyrene kaldes derfor både for Boobles, Bobels og Bobbles. Underordnet om du kalder de sjove dyr for Bobbles eller Boobles, er alle enige om, at de er helt fantastiske at lege med.

Gonge - unikt legetøj og aktivitetsmøbler til udvikling af børns motoriske evner. For Gone er hvert barn unikt og fortjener individuel opmærksomhed for at hjælpe dem med at udvikle deres motoriske evner. Derfor er deres produkter omhyggeligt designet til at udfordre børnenes fysiske grænser, udvikle deres kognitive færdigheder og fremme den sociale interaktion. De har sørget for kreativ læring siden 1966.

TumbleMee er eventyrlige aktivitetsmøbler til børn og voksne. For TumbleMee er det vigtig at både børn og voksnes motoriske evner udfordres med deres aktivitetsmøbler. Børnene skal finde glæde i legen med aktivitetsmøblerne. De skal fremme deres fysiske kundskaber samtidig med det også fremme deres sociale interaktion med andre børn - og ikke mindst støtte op omkring deres fantastiske fantasi. De voksne skal finde glæden i træning på fabeldyrene - og styrke deres fysik - også selvom tiden er presset i børnefamilien. 

Bobles er navnet på den danske design succes som skød den første spæde spire i 2005. Konceptet bag bObles er enkelt men intet mindre end genialt. Tumlemøbler – møbler man kan tumle med. Behøver vi at sige mere?...

Personerne bag firmaet Bobles er søstrene Bolette og Louise Blædel. Bolette er uddannet designer og gik på barsel med sit første barn da idéen til Bobles tog form i hendes tanker. Hun opdagede at der manglede børnemøbler på markedet som både kunne udfordre børnene på motorikken samtidig med at de kunne leve op til Bolettes forkærlighed for godt dansk design. Idéen var at skabe en serie af børnemøbler som forældrene havde lyst til at have stående i stuen samtidig med at børnene havde lyst til at lege med dem.


Siden start har bObles har markeret sig både i Danmark og internationalt. Herhjemme har bObles tumledyrene især slået rod hos den moderne børnefamilie. Med et øje for godt design har bObles ramt forbrugerne på et behov som ingen tidligere har formået at dække. Vi vil gerne have et pænt hjem...vi vil gerne have at vores børn udvikler sig. Bobles har formået at skabe en serie af sjove tumlemøbler som samtidig ser kanon flotte ud i stuen. Med bObles tumlemøbler går design og funktionalitet hånd i hånd. At firmaet samtidig er kompromisløse hvad angår funktion og kvalitet gør blot begejstringen endnu større. Bobles tumledyr er designet så de appellerer til både børn og voksne, hvilket har dannet grobund for virksomhedens voksende succes.

Bobles møblernes enkle geometriske former og stilistiske udtryk passer perfekt ind i et moderne dansk hjem. Bobles' enkle klare farver lyser op i stuen og skaber en skøn kontrast til de ofte meget farveneutrale hjem vi ser i dag.

 

Leg med bObles tumledyr styrker barnets motoriske udvikling. Det i sig selv er jo skønt, men den stopper ikke her. Den motoriske udvikling påvirker barnets kropsbevidsthed i positiv retning, hvilket i sidste ende viser sig som bedre selvværd hos det enkelte barn. Det er når barnet udfordres at det udvikler sig allermest. Det er lige præcist her Bobles rammer så utrolig rent. Vi har alle set hvor børn elsker at hoppe i sofaen, gå balance på et armlæn, lege jorden er giftig... Med Bobles tumledyr i hjemmet er det pludselig blevet helt legalt at lege i og med møblerne.

 

Produkterne fra Bobles er alle fremstillet i EVA-skum. Dette materiale kender vi fra de skummåtter mange bruger til at lægge på gulvene hvor de små leger. Forskellen for disse måtter og produkter fra Bobles er imidlertid at Bobles er fremstillet af en type skum der er 3 gange så tæt som normalt. Dette gør Bobles møblerne langt mere holdbare og stabile. 

Bobles' produkter indeholder naturligvis ingen former for giftige materialer, hverken phtalater, blødgørere eller andet. Derfor ar det helt sikkert for børnene at lege med. Kanterne på tumledyrene er afrundede og bløde så ingen børn kommer til skade under leg.  

For alle Bobles tumledyr gælder desuden at de er utrolig praktiske. Den bløde overflade kan vaskes med vand. Ved grovere tilsmudsning kan anvendes en smule mild sæbe og en klud. Vi har desuden gode erfaringer med at putte Bobles dyrene i bad for at få dem helt rene. Dette er ikke blot praktisk, men også en rigtig sjov leg for børnene.

Bobles dyrenes praktiske funktion slår alle andre møbler og skamler vi hidtil har set. Dels gør materialet at Bobles dyrene er skridsikre. De står fast på gulvet lige der hvor de bliver placeret. Dels kan barnet selv bære rundt på Bobles skamlen uden at ridse gulve, andre møbler eller skabe. Kender vi ikke alle den gibbende fornemmelse når barnet skal sætte en skammel hen til køkkenbordet, fejlbedømmer afstanden inden de sætter den ned og...KLONK...rammer lige ind i køkkenskabet og laver en kæmpe ridse? Det undgår vi derhjemme ved at bruge Bobles som skamler. Da de forskellige Bobles tumledyr har forskellige højder, er det muligt at finde en ”benforlænger” der passer til børn i alle aldre – ligegyldigt om de er 2, 6 eller 9 år gamle.

Hvordan finder jeg det rigtige Bobles tumledyr?

Der er efterhånden en del medlemmer af familien bObles. I det følgende vil vi præsentere hver enkelt nærmere og fortælle om hvert tumledyrs unikke funktion. Hvilket Bobles produkt der er bedst at starte med afhænger af barnets alder. De fleste vælger elefanten når de første gang skal købe bObles. Det er imidlertid ikke altid det bedste valg. 

61 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

61 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Præcisér din søgning

Kategori
 1. Udgående bobles
Materiale
 1. Træ
 2. Plast
 3. Skum
 4. Stof
 5. Blandet
Alder
 1. 0 år
 2. 1/2 år
 3. 1 år
 4. 1 1/2 år
 5. 2 år
 6. 3 år
 7. 4 år
 8. 5 år
 9. See all
Mærke
 1. EduPlay
 2. Gonge
 3. Small Foot
 4. TumbleMee
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige