Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

Fidget Spinner

Køb din nye Fidget Spinner lige her

Hos Elverbørn finder du de populære Fidget Spinners. Det lille stykke legetøj er strøget ind på toppen af ønskelisten hos alle børn, hvor det er en perfekt legekammerat i skolen, derhjemme, i bussen eller når der bare skal afstresses. Den lille spinner har fået masser af ros for dens evne til at afhjælpe rastløshed og stress hos både børn og voksne. Derudover siges den også at have en gavnlig effekt på børn med ADHD - det er dog stadig et område, der skal forskes yderligere i, før vi hos Elverbørn tør at love en effekt.

 

Fidget Spinner - en simpel opfindelse

Spinneren er som udgangspunkt blot et kuglelejer i midten, som er omkranset af en "kasse", som kan komme i et utal af forskellige designs (den mest klasisske er med 3 arme). Du holder spinneren imellem tommel- og lange/pegefinger og slå den i gang med en finger og så nyder du ellers bare lyden og følelsen af en Fidget Spinner, der drejer rundt mellem fingrenen. 

Fidget Spinneren er som udgangspunkt en super simpel opfindelse og der findes da også YouTube-tutorials til, hvordan du kan lave din egen ud af LEGO, metal eller plastik. Men er du ikke helt så sikker på hånden eller vil du gerne bare have noget der virker, så kan du gå på udkig i vores kategori. 

 

Begynd træningen og bliv Fidget Spinner Trickster

Som vi så det med Yo-yo'en så har legetøj, der kan være i lommen altid en stor sandsynlighed for at blive populært. Og  Fidget Spinneren er ingen undtagelse. Det lille legetøj har et kæmpe potentiale for at blive den næste helt store dille og der findes også allerede semi-professionelle tricksters, der uploader videoer på både Facebook og YouTube med deres evner. En anden stor stjerne, der har kastet sin kærlighed over de små stykker legetøj er Ronaldinho. 

 

Både til børn og voksne

Fidget Spinners er ikke kun til børn - Forbes har kaldt den for 2017's "must-have kontorlegetøj" og den afstressende virkning er også god for voksne - endda måske vigtigere end hos børn? Gå på udkig i vores kategori, vi har samlet lidt til enhver smag og der kommer løbende nye produkter hjem, så du altid kan finde en til dit ønskede prisniveau, favoritudseende og yndlings materiale. 

God fornøjelse!

1 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Præcisér din søgning

Materiale
  1. Metal
Alder
  1. 6 år
  2. 7 år
  3. 8 år
  4. 9 år
  5. 10 år og over
Mærke
  1. No name
Pris
Køn
  1. Dreng
  2. Pige