Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Gonge trædesten

Jorden er giftig-lege er et sikkert hit blandt både store og små, og Gonge River Stones inspirerer til timevis af sjov leg og motiverende balancetræning. Byg udfordrende baner, der leder fra den ene del af rummet til den anden, og brug også de flotte Gonge-trædesten til at øve farvegenkendelse med de yngste.

Gonge River Stones til udfordrende balanceleg

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan legen med Gonge-trædesten kan udfolde sig, og vi er glade for at kunne præsentere Gonge River Stones i flere farvesammensætninger her hos Elverbørn. Trædesten fra Gonge fås i pakker á 6 stk. med trædesten i forskellige størrelser, der sammen danner den perfekte sti, der udfordrer koncentration og balance.

Aktuelt fås Gonge River Stones i en original version i stærke pangfarver samt i en moderne version med afdæmpede, nordiske farvenuancer. Gonge-trædesten kan kombineres på kryds og tværs med blandt andet Gonge Build N Balance og andet motoriklegetøj fra Gonge for at skabe balancebaner i massevis, der passer til dit barns alder og motoriske færdigheder. 

Find Gonge-trædesten online hos Elverbørn

En sjov jorden er giftig-bane er ganske enkelt svær at holde sig fra, og det er fantastisk at se, hvordan ungernes motorik styrkes for hver gang, I leger, og hvordan børnene pludselig har helt styr på at komme alene rundt på banen i fuld fart. 

Gonge-trædesten kan bruges, som de er, de kan sættes sammen med andre motorikredskaber, eller de kan kombineres med puder, tæpper og andet fra hjemmets indretning i en snæver vending, når børnene gerne vil lege balancebane, men I måske ikke har adgang til alverdens motorisk legetøj, der er designet til formålet. Gonge-trædesten er en rigtig god investering både til det vilde og det mere forsigtige barn, og bestiller du dem online her, kan du glæde dig til, at I sammen kan tage de fine Gonge River Stones i brug inden længe.  

Find også masser af andet legetøj til byg af Gonge-motorikbaner og Gonge-balancebaner her.

1 vare

pr. side
Faldende orden
 • På lager
  TILBUD
  Gonge Tactile River Stones
  Tilbudspris 967,96 dkk Normalpris 1.099,95 dkk
  Gonge Tactile River Stones
 • 1 vare

  pr. side
  Faldende orden