Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

Hama

Hama perler og perleplader har været elsket af børn og voksne i generationer. Hama perler træner barnets finmotorik og kreative hjernehalvdel. Barnet kan fordybe sig med at lave fantastiske kreationer eller sidde i et fællesskab med søskende, venner eller forældre og sammen lave smukke perlekreationer.

Hama Perler blev grundlagt i 1961 af Malte Haaning. Malte startede med at producere sugerør, forskellige plasticartikler som pindemadpinde, sjippetov, fluesmækkere, fuglefoderhuse og andre sjove ting. Men i 1972 besluttede Malte Haaning sig for, at producere rørperler, da der var stor efterspørgsel efter dette.

I dag er Hama kendt for at lave perler. I vores udvalg her på siden finder du maxi, midi og mini perler fra HAMA. 

Hama Maxi perler er til børn over 3 år. Hama Maxi perler er større og nemmere for de små fingre at håndtere. Til Maxi perlerne kan der tilkøbes Maxi perleplader, som perlerne nemt kan sættes på. Maxi Perlerne er perfekt som første step i udvikling af de finmotoriske evner.

Hama Midi perler er til børn over 5 år. Midi perlerne er de perler, som vi alle nok forbinder med "rigtige perler". Vi har et bredt udvalg af farver og perleplader. I de store Hama Gave-perlesæt kan du også finde perle opskrifter. Det er altid en god ide, at starte med en perle opskrift. På den måde sættes barnets fantasi igang og de kan se mulighederne i perlerne. Herefter skal de nok "free-style" som børn er bedst til.

Hama Mini perler er til børn over 10 år. Mini perlerne er små fine perler, som kan skabe de mest utrolig perle kreationer eller perle billeder. Det er virkelig hit blandt børn, som tager perle kreationer til et ny level.

Hos Elverbørn finder du et stort udvalg af Hama perleplader. Både til Maxi perler, Midi perler og Mini perler. Perlepladerne kan have form som geometriske figurer herunder firkantet, sekskantet m.m. Elverbørn har også perleplader som er formet som dyr, fantasifigurer og mange andre former.

Hos Elverbørn kan du finde inspiration til dine hama perler. Du kan også købe et gavesæt, som indeholder både perler, perleplader og perle opskrifter.

Tag et kig på siden og find de perler og perleplader som du ønsker. Du kan også finde Hama perlerne på tilbud på denne side.1 til 24 ud af 163

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

1 til 24 ud af 163

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Præcisér din søgning

Materiale
 1. Papir
 2. Plast
Alder
 1. 2 - år
 2. 3 - år
 3. 4 - år
 4. 5 - år
 5. 6 - år
 6. 7 - år
 7. 8 - år
 8. 9 - år
 9. See all
Mærke
 1. Disney
 2. Frozen
 3. Hama
 4. Pyjamas Heltene
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige