Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Lynhurtig levering

KidzLabs - Videnskabeligt legetøj

KidzLabs

 

Har du et barn, der elsker at udforske nye ting og er interesseret i teknologi, magi eller andre spændende overraskelser? Så er KidzLabs’ mange spændende produkter lige noget for dit barn. Her kan han eller hun få sin nysgerrighed stillet og udforske nye ting inden for den videnskabelige genre. KidzLabs producerer vilde ting, som enhver nysgerrig sjæl vil finde interesse i.  

 

Har du nogensinde taget dit barn med på Danfoss Universe eller Experimentarium? Og var det et stort hit? Så kan du nu tage de mange spændende eksperimenter med hjem og lade dit barn udforske de mange spændende ting derhjemme. Her kan I sammen simulere en eksploderende vulkan eller prøve kræfter med at skabe jeres helt egne robotter.

 

Videnskabeligt legetøj til de nysgerrige børn

 

Med legetøj fra KidzLabs kan dit barn blive den næste gale videnskabsmand.

 

Har dit barn en naturlig interesse for at opfinde nye ting? Så har KidzLabs et hav af produkter, der er lige noget for den kommende videnskabsmand. Med KidzLabs blikdåserobot skal dit barn selv omdanne en tom metaldåse til en robot, der både kan gå, slingre og mere. Dit barn kan altså kreere sit helt eget robot-monster ud fra en brugt dåse.

 

Prøv kræfter med KidzLabs Kitchen Science, som giver dit barn mulighed for at udforske sjove eksperimenter hjemme i dit køkken. Sættet indeholder 6 forskellige eksperimenter, som er perfekte at eksekvere hjemme i køkkenet. Her kan dit barn lære, hvordan man udvikler elektricitet ved hjælp af en gaffel og en tomat og endda få en pære til at lyse.

 

Crystal Science – Dyrk dine egne krystaller med KidzLabs

 

Det er ikke kun de tekniske eksperimenter, som KidzLabs lader dit barn prøve kræfter med. Også eksperimenter omkring naturen er et hit. Et af dem er Crystal Science. Sættet Crystal Science består af flere forskellige dele til at udføre eksperimenter. Dit barn kan få krystallerne til at vokse og udføre andre kemiske eksperimenter. Og så er det også en oplagt måde for dit barn at få mere viden om de fantastiske sten.

 

Også andre eksperimenter med naturfænomener findes i KidzLabs’ sortiment. Her er dinosaurer et stort hit. Med KidzLabs DNA-sæt skal dit barn selv grave et dinosaur-skelet frem fra jorden. Herefter kan I sammen undersøge det forhistoriske dyr og komme endnu tættere på de fascinerende knogler.

 

 

Andre spændende produkter fra KidzLabs

 

KidzLabs producerer mange forskellige spændende ting, som dit barn kan udforske. Her er det både ting, der sætter fokus på teknik, magi, naturen og meget mere. KidzLabs forhandler også smarte gadgets, der er spændende for ethvert barn at bruge tid på. Det kan for eksempel være:

 

 • Magiske søm
 • Et smart pengeskab
 • Metaldetektor
 • Spionudstyr

 

Og mange andre spændende ting, som dine børn kan bruge mange timer på at udforske.

 

Har dit barn en lille udforsker i maven eller er nysgerrig på sjove opfindelser, så har KidzLabs et stort udvalg af spændende eksperimenter, som dine børn selv kan have en masse sjov med.

Varer 1-9 af 42

pr. side
Faldende orden
 • TILBUD
  KidzLabs - Metal Detector Robot
  Tilbudspris 99,00 dkk Normalpris 229,95 dkk
  KidzLabs - Metal Detector Robot
 • TILBUD
  KidzLabs - Electric Plane Launcher
  Tilbudspris 99,00 dkk Normalpris 149,95 dkk
  KidzLabs - Electric Plane Launcher
 • TILBUD
  KidzLabs - Byg Din Egen Soldrevet fly-Uro
  Tilbudspris 149,00 dkk Normalpris 199,95 dkk
  KidzLabs - Byg Din Egen Soldrevet fly-Uro
 • TILBUD
  KidzLabs - Byg Din Egen drage Robot.
  Tilbudspris 99,00 dkk Normalpris 149,95 dkk
  KidzLabs - Byg Din Egen drage Robot.
 • TILBUD
  KidzLabs - Maglev Tog Model
  Tilbudspris 99,00 dkk Normalpris 199,95 dkk
  KidzLabs - Maglev Tog Model
 • TILBUD
  KidzLabs - Green Science - Videnskaben Om Rent Vand
  Tilbudspris 99,00 dkk Normalpris 129,95 dkk
  KidzLabs - Green Science - Videnskaben Om Rent Vand
 • TILBUD
  KidzLab Ringklokke, Samlesæt
  Tilbudspris 79,00 dkk Normalpris 129,00 dkk
  KidzLab Ringklokke, Samlesæt
 • Varer 1-9 af 42

  pr. side
  Faldende orden