Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Filtrer

Larsen Danmark Bordteater

Larsen Danmark er som tegnet tyder - et gammelt dansk firma, som blev grundlagt i 1980. Larsen Danmark har siden dengang produceret og designet trælegetøj af høj kvalitet. Bl.a. bordteatre som er et stort hit blandt børn fra 3 - 6 år. Bordteatrene er især anvendt i institutioner hvor de bruges til at fortælle indlevende historier. Samt øve børns evner til at fortælle og leve sig ind i en historie.

Alle Larsen Danmark produkterne er håndlavede og håndmalede, og de følger de gældende CE-normer.

Bag om Larsen Danmark og hans fantastiske bordteatre i træ.

Der var engang en hel almindelig dansker ved navn Larsen. Han synes verden var fyldt med plastik. Men en dag så han oplevede han et magisk eventyr. Han fandt en træting fra sin barndom, der forestillede en lille håndlavet sprællemand i træ.

Larsen begyndte at mindes de gode gamle dage. Barndommens eventyrverden frem og Larsen besluttede sig for at han ville dele dette eventyr med andre - især børn. 

Og resten er historie som man siger. Bare vent til du selv holder én af de små træting i hånden, så vil du også opleve en flig af eventyret fra Larsen Danmark's verden - og hans fantastiske bordteatre.

Aktive filtre
  1. Alder
    7 - år
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.