Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Lynhurtig levering

Mamamemo

Mamamemo

Den danske virksomhed Mamamemo er garant for legekøkkener, legemad og des lige i høj kvalitet. Alle produkterne designes af virksomheden selv, og produceres i træ, der naturligvis er FSC-certificeret, hvilket betyder, at træet kommer fra en bæredygtig produktion.

Mamamemo er et ganske populært mærke herhjemme og i udlandet af flere forskellige årsager. Det skyldes blandt andet, at kvaliteten er i top, at designet er stilrent, så det passer ind i ethvert hjem, og fordi legekøkkener og legemad er, og altid vil være, et kæmpe hit hos børn i alle aldre.

Mange oplever, at deres børn bliver ved med at lege købmand, bager eller kok i mange år efter, at de har fralagt sig sit øvrige legetøj. Vi hører regelmæssigt om kunder, der fortæller, at deres børn har benyttet legemad, legekøkken og købmandsdisk helt op til en alder af 10-12 år.

Der er altså lagt op til mange års fantastisk underholdning, når man køber kvalitetslegetøj fra danske Mamamemo.

Derfor elsker dine børn legemad fra Mamamemo

Børn elsker at lege voksne, hvad end det er ved at lege butik, lege at de står i køkkenet, eller at de vasker tøj. Så hvad end man køber Mamamemo legemad eller en Mamamemo isbod, kan man være sikker på, at det nok skal falde i god jord hos et hvilket som helst barn. Og med stor sandsynlighed kommer barnet til at lege med sit nye legetøj i rigtig mange år.

Børnene elsker deres legemad fra Mamamemo - blandt andet fordi det er så realistisk. Det gør det endnu sjovere for dem at lege, at de eksempelvis står i et køkken, bag en bagerdisk eller måske en købmandsdisk.

Og selvom børnene måske ikke tænker så meget over det, er den høje kvalitet også en medspillende faktor. For Mamamemo legemad og øvrigt legetøj, uanset om det så er et køkken eller måske en opvaskemaskine, er nemlig af så høj kvalitet, at det tåler at blive brugt hyppigt og i mange timer i træk.

Mamamemo er en af de førende producenter af legekøkkener

Som en af verdens førende producenter af legekøkkener og alt, hvad der hører til, er Mamamemo det eneste rigtige mærke at købe, når børnene gerne vil stå i køkkenet.

Men som vi allerede har nævnt, så stopper det slet ikke ved produktion af legekøkkener. Du kan naturligvis også købe en Mamamemo isbod, en købmandsdisk, et køleskab, og faktisk også værktøj fra selvsamme mærke.

Et Mamamemo køkken kan altså udstyres med alt det, som du og dit barn nogensinde kunne drømme om. Og alt det realistiske legetøj til legekøkkenet er selvfølgelig med til at gøre det sjovere for både børn og voksne. Det er trods alt nemmere at leve sig ind i legen, når der er vellignende isvafler, kager og andet legemad, fremfor bare en spand eller form med sand fra sandkassen.

Gode grunde til at købe legemad og tilbehør hos Elverbørn

Der er mange gode grunde til at købe Mamamemo legemad og tilbehør til legekøkkener hos Elverbørn. Udover at vi fører et meget bredt udvalg af legetøj til børn i alle aldre, så afsender vi også pakker hver eneste hverdag året rundt.

Og fordi vi sender så meget legetøj afsted til danskere i hele landet, kan vi tilbyde lynhurtig levering af Mamamemo legetøj. Køber du inden timerens udløb øverst på siden, sørger vi for, at du modtager pakken dagen efter.

Men det stopper naturligvis ikke der. For vi har naturligvis også 30 dages fuld returret, og hvis du køber for over et vist beløb, slipper du for at skulle betale for fragten. Vi glæder os til at modtage din ordre.

Varer 1-9 af 158

pr. side
Faldende orden

Filtrer produkter:

 • TILBUD
  Mamamemo 3-hjulet Cykel 2i1 - Grå
  Tilbudspris 499,00 dkk Normalpris 999,00 dkk
  Mamamemo 3-hjulet Cykel 2i1 - Grå
 • TILBUD
  MamaMemo Værkstedbænk i træ m 30 dele
  Tilbudspris 1.049,00 dkk Normalpris 1.149,00 dkk
  MamaMemo Værkstedbænk i træ m 30 dele
 • TILBUD
  Mamamemo Kasseapparat i træ
  Tilbudspris 189,00 dkk Normalpris 199,00 dkk
  Mamamemo Kasseapparat i træ
 • TILBUD
  Mamamemo Snurretop Spil, Forest Friends Kanin
  Tilbudspris 99,00 dkk Normalpris 169,00 dkk
  Mamamemo Snurretop Spil, Forest Friends Kanin
 • TILBUD
  Mamamemo Isbod - legemad i FSC træ
  Tilbudspris 239,00 dkk Normalpris 349,00 dkk
  Mamamemo Isbod - legemad i FSC træ
 • TILBUD
  Mamamemo Lagkage på fad - Royal, legemad i træ
  Tilbudspris 279,00 dkk Normalpris 299,00 dkk
  Mamamemo Lagkage på fad - Royal, legemad i træ
 • Varer 1-9 af 158

  pr. side
  Faldende orden