Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Soy Luna

Er du også helt vil med den populære serie om om den skøjteglade teenage pige Soy Luna kan du nu købe legetøj med Soy Luna tema som øreringe, halskæder og smykkeskrin til børn hos den online legetøjsbutik Elverbørn.dk                   

Hvem er Soy Luna

Soy Luna er hovedpersonen i Disney serien Soy Luna. Serien handler om den skøjteglade teenagepige Soy Luna. Serien har humor, drama, følelser, hemmeligheder og entriger. Serien er en mexicansk serie om Soy Luna der bor med sin familie i Cancun i Mexico. Familien flytter til Buenos Aires i Argentina, da Soy Lunas forældre får  nyt job og Soy Luna skal tilpasse sig et nyt sted, ny skole og nye venner og det er en svær tid for Luna. Luna elsker at kører på rulleskøjter i den lokale skøjtehal Jam and Roller, hun arbejder i en fastfood restaurant og så elsker hun at lytte til musik hendes bedste ven Simon har lavet. Gennem serien opdager Soy Luna lidt efter lidt en hemmelighed fra hendes fortid. Der er tøse drama, drengeproblemer og andre teenage problemer de lidt større børn kan relatere til. Serien er fuld af dans og sang. Serien kan ses på Disney channel, viaplay og netflix og der er lavet flere sæsonner man kan fordybe sig i.

Soy Luna legetøj

Er dit barn også helt vild med Soy Luna serien så har Elverbørn de fineste smykker til børn. Ørestik sæt med flere par øreringe med farverige motiver fra serien, halskæder med fine motiver som eksempelvis et billede af Soy Luna eller en rulleskøjte. Elverbørn har også meget andet til rolleleg og udklædning.

Hos Elverbørn kan du også købe et fint lille smykkeskrin med spejl og Soy Luna tema i pink og lyserød, til opbevaring af dine smykker eller andre nips genstande.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.