Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

TumbleMee

TumbleMee er eventyrlig aktivitetsmøbler som magisk tryller motorikken frem i børn.

TumbleMee tumlemøbler / aktivitetsmøblerne som er skabt med en filosofi om at møblerne skal have et præg af eventyr og magi.

Det eventyrlige præg skal være med til at udvikle barnets fantasi på samme måde, som aktivitetsmøblerne udvikler motorikken.

Hos TumbleMee mener de, at både den kreative og den fysiske udvikling er vigtig – for at skabe den mest eventyrlige rejse for barnet.

Hvilket fabeldyr skal dit barn bruge?

Børn under 3 år skal altid være sammen med en voksen, når de bruger fabeldyrene fra TumbleMee. Børn i den alder kan nemlig have svært ved at kende deres egne motoriske evner.

Til babyer fra 6 mdr. kan vi anbefale Bump. På Bump kan barnet lægge på maven og derved styrke nakkemusklerne på. Samme øvelse kan man lave på Sema, hvor barnet lægger med hele kroppen på.

Til børn som lige har lært at gå - fra 1 år og op - kan vi anbefale Step. Step er godt til at styrke barnets balanceevne på. Det er et lille skridt op, men et stort skridt for et lille barn, der lige har lært, at holde balancen. Næste skridt kan herefter være Bump, som er lidt højere og rundere i toppen end Step. Step er også god som stoleforhøjer derhjemme eller når i er på farten.1 til 24 ud af 54

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3

1 til 24 ud af 54

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
Tilfredshedsgaranti på TumbleMee. Vi er så sikker på, at du vil elske TumbleMee, at vi yder tilfredshedsgaranti på alle produkterne. Du får eksklusivt 14 dages tilfredshedsgaranti på alle TumbleMee produkterne. Dermed har du 14 dage, hvor du kan teste dine nye TumbleMee aktivitetsmøbler og sikre dig, at de lever op til dine forventninger. Det betyder f.eks., at du kan afprøve Sema sammen med dit barn/dine børn i 14 dage. Hvordan virker det? Skulle det mod forventning vise sig indenfor 14 dage, at TumbleMee ikke var noget for dig, så har du mulighed for at bytte dem til et andet produkt(er) i vores shop eller få et gavekort på beløbet. Hvis du ønsker at bytte TumbleMee, skal du henvende dig til os på mail@elverborn.dk. Her vil vi hjælpe dig med at finde et andet produkt og guide dig igennem forløbet. Betingelser: Det er ikke muligt at få alle pengene retur. Er der et andet produkt du ønsker, som er op til 100 kr. billigere, refunderer vi dog prisforskellen.

Præcisér din søgning

Materiale
 1. Skum
Alder
 1. 1/2 - år
 2. 1 - år
 3. 1 1/2 - år
 4. 2 - år
 5. 3 - år
 6. 4 - år
 7. 5 - år
 8. 6 - år
 9. See all
Mærke
 1. TumbleMee
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige