Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

Units

Units er et dansk firma med hovedsæde i Lejre. Units kendte serie "Farm Animals" består af en række bondegårdsdyr samt en traktor og et hegn i forskellige størrelser.

Farm Animals serien fra Units er utrolig alsidig serie som indbyder til leg. Det er det simple udtryk i Units Farm Animals, som appellerer til barnets forestillingsevne. Barnet vil hurtig kunne finde på lege alene eller sammen med vennerne. Efter leg kan de store dyre kan endda bruges som stol eller bord, når legen er forbi

Farm Animals serien er designet af danske Peter Utke. Bondegårdsdyrene bliver produceret under kontrollerede forhold i Taiwan. Alle Units produkter er fremstillet af miljøvenligt EVA-skum. Bondegårdsdyrene indeholder hverken phthalater eller andre skadelige stoffer. Alle dyrene fra Units er er vaskbare og CE-mærket.

Med Units Farm Animal serie – får du virkelig et skønt stykke legetøj og aktivitetsmøbel i ét. Units styrker både barnets forestillingsevne, samtidig med at de er nydelig, at have stående fremme hjemme i stuen eller ude i institutionen.

Se det store udvalg af Units bondegårdsdyr på Elverbørn. Vi har bl.a. Gris, Hest, Ko, Får, Traktor, Hane og små dyr i sæt. De fås alle i enten den store størrelse eller i en mellem størrelse.

18 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

18 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Præcisér din søgning

Materiale
 1. Skum
Alder
 1. 0 år
 2. 1/2 år
 3. 1 år
 4. 1 1/2 år
 5. 2 år
 6. 3 år
 7. 4 år
 8. 5 år
 9. See all
Mærke
 1. Units
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige