Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

Vilac

Den franske producent Vilac har produceret kvalitetslegetøj i træ i næsten 100 år. Vilacs trælegetøj fremstilles i området mellem Saint-Claude og Champagnole som ligger omgivet af Jura-bjergene.

Vilac trælegetøj består af et væld af produkter lige fra det eksklusive Vilac klaver til den lille søde Vilac bil som fås i et væld af farver og former. Vilac bilbane er også et sikkert hit hos de små og de kan få timevis til at gå med at betragte den lille bil køre ned og ned igen.

Trælegetøj fra Vilac er unikt, trælegetøjet er tidsløst og ikke mindst er legetøj fra Vilac utrolig lækker kvalitet. Vilac trælegetøj fremstilles kun af de bedste materialer og derfor kan alle produkter fra Vilac holde år efter år og kan gå i arv mellem søskende. Dette unikke trælegetøj appellerer til både børn og voksne både på grund af farver, form og design, men også på grund af fornemmelsen af et godt solidt stykke trælegetøj i hånden.

Trælegetøj fra Vilac designes af de bedste kunstnere for at tilføre karakter og personlighed til legetøjet. Derfor opdager man også hurtigt, at Vilac ikke kan sammenlignes med andre mærker. Træet er et naturligt produkt, som ikke er skadeligt for børnene og træet der anvendes til Vilacs legetøj er utroligt holdbart og kan ikke ødelægges ved almindeligt brug. Vilac trælegetøj er fremstillet af de bedste håndværkere som glatter, sliber og lakerer træet il legetøjet er helt perfekt. Al maling på Vilac legetøj i træ er naturligvis helt fri for giftige tilsætninger, ligesom alle produkter er CE mærkede.28 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

28 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Præcisér din søgning

Materiale
 1. Pap
 2. Træ
 3. Plast
 4. Skum
 5. Stof
 6. Metal
 7. Blandet
Alder
 1. 1 - år
 2. 1 1/2 - år
 3. 2 - år
 4. 3 - år
 5. 4 - år
 6. 5 - år
 7. 6 - år
 8. 7 - år
 9. See all
Mærke
 1. Barbapapa
 2. Goki
 3. Hape
 4. No name
 5. Small Foot
 6. Vilac
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige