Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Weber legetøjs grill

Weber legetøjs grill er en sjov legetøjsudgave af den klassiske kuglegrill fra Weber. Lav grill bøffer ligesom far med den fine børne legegrill. Der medfølger en rist, grilltang, tun bøf, steak, reje, tomat, løg og peberfrugt. Derudover er der legetøjskul og en lighter der via magnet får kullene til at lyse og sige lyd så det syder. Grillen ligner fuldstændig den ægte varer. Grillen anbefales fra 3 år.

Weber grillen er en sjov måde for børn at lege rolleleg og efterligne mor og far. Rolleleg er en vigtig del af børns udvikling og er med til at udvikle fantasien.

Weber smokey Joe

Weber har også lavet en smokey joe legetøjsgrill med burger legemad til. En handy lille Weber legetøjsgrill med paletkniv, grilltang, burgerboller, salat, tomat, ost og burgerbøf.

Man kan også supplere med alt det andet fine legemad man kan få. Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan grilles på den fine Weber grill.

Er far en stor Weber entusiast så er Weber legegrillen den perfekte gaveide til dit barn.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.