Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Silkeborg: åben: man-torsdag 9-16 og fredag kl.9-12

Winther

Winthers trehjulede cykel er en klassiker og et dansk design ikon. Den rød hvide klassiker alle kender.

Winther har gennem tiden leveret denne klassiker til mere end 2 millioner børn.

Winther har mange års erfaring i at bygge cykler og udvikle dem til det nordiske klima.

Winther ved hvad komponenterne og stellet skal kunne holde til, og de går aldrig på kompromis med hverken køreglæde eller kvalitet. Alle cykler fra Winther gennemgår en stor kvalitetskontrol inden de bliver sendt på markedet.

Winthers trehjulede kvalitetscykler er en klassiker der aldrig går af mode. Sædet på den trehjulede cykel kan justeres så det følger det voksende barn. Cyklen kan bære en vægt op til 20 kg, og tipladet bag på cyklen kan bære op til 10 kg.

En Winther trehjulet cykel er robust og slidstærk, ikke mindst på grund af dens specielle pulverlakering. Den er en rigtig god cykel der, hvis man passer på cyklen, kan holde til flere generationer.

Cyklen kan bruges fra 1 år og op efter.

Cyklerne kommer i klassiske farver: Rød, blå og sort.

Den trehjulede cykel er en fantastisk måde for de små at flytte rundt på deres ting eller tage legetøjet med på tur. Det fine tip lad er let at betjene og holder fint til transport af sand eller lignende så barnet også let kan bruge den til at hente eller bringe ting til mor og far når der arbejdes i haven.

Cyklen er god til at lege rollelege og samtidig styrker cyklen balancen og motorikken.

En klassisk og slidstærk cykel, den oplagte gave til ethvert barn til barnedåb eller fødselsdag.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.