Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Silkeborg: åben: man-torsdag 8-16 og fredag kl.8-14

Kalendergaver

Leder du efter de små ting, som skal give dig et stort smil fra børnene - hver eneste dag i december? Så har du fundet det helt rigtige sted hos Elverbørn.dk vi har samlet produkter til under 50,- som du kan bruge som små kalendergaver.

Søger du kalendergaver til børn der er i en større prisklasse, eller adventsgaver, kig da i kategorien adventsgaver. Her finder du gaver fra 50,- til 150,-

 

Julekalendertraditionen opstod i starten af det 19 århundrede i Tyskland og kom til Danmark i 1930erne. Til at starte med var det kun den klassiske kalender med låger der skulle rykkes af hver dag. Hvor der så gemte sig et vers eller en tegning. I dag er det at købe en lille gave til at pakke op for hver dag et af de helt store hit. Det kan være svært at finde på så mange gaver så vi har hjulpet lidt med at lave en liste over de mest populære gaver til børn under fanen Top 24 – til julesokken.

 

Gør op med dig selv hvor mange penge du vil bruge på kalendergaver pr. uge. Du kan sagtens købe gaver i forskellig prisklasse. En lidt billigere den ene dag og en lidt dyrere den næste. Du kan også med fordel dele et sæt op og give det over flere dage. Tænk også på hvad du alligevel skal ud at købe. Mangler barnet farver til penalhuset eller nye handsker så kan du med fordel pakke det ind også.

 

Overvej hvilke dage du giver hvilke pakker. Giv f.eks. gaver der inviterer til leg som 3D puslespil eller male magneter, i weekenden hvor tiden er til det. Overvej også hvornår på dagen barnet skal åbne gaver det kan være en fordel at de åbner gaverne efter skole eller børnehave hvor der er mere tid og overskud.

Varer 1-9 af 826

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-9 af 826

Side
pr. side
Faldende orden