Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg: åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Fri fragt over 999 kr. gælder til DAO og GLS pakkeshop og og erhverv.

Vi tilbyder levering fra 39 kr. med DAO og GLS. Du kan også vælge at afhente din ordre på vores adresse: Klokkestøbervej 29 i Viborg. Vi sender en mail til dig, når din ordre er klar til afhentning. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15. Vi finder ordren hurtig - så den er ofte klar indenfor 10 min.

BEMÆRK: Vi har ingen fysisk butik. | Kundeservice: Skrive mail til [email protected] - eller ring til 20 11 04 05 (åben man.-tors. kl.12-14 samt fre. kl.9-11).

BEMÆRK: DAO hjemmelevering gælder kun små pakker under 40 cm. Vi forbeholder os retten til at ændre din leveringsmetode fra DAO hjemmelevering til DAO pakkeshop, hvis pakken bliver for stor.

Legetøj til børn

Elverbørn har siden 2007 forhandlet legetøj til børn.

Mange år er gået, men ambitionen er fortsat den samme; vi vil være din foretrukne forhandler af børnelegetøj. Den ambition forsøger vi at indfri gennem et unikt sortiment, udvidet returret, lynhurtig levering og mange andre værdifulde kundefordele.

Trænger dit barns legetøjssamling også til en opgradering, så er du kommet til de helt rigtige. Her på siden kan du nemlig shoppe alt fra hyggelige børnebøger og tusser i alverdens farver til kuglebaner og legekøkkener. Vi forhandler det hele – og mere til.

Vi fører et kæmpe udvalg af legetøj til piger og drenge, så du kan være helt sikker på, at vi også har noget, som vil falde i dit barns smag.

Billigt legetøj i den helt høje kvalitetsende

Elverbørn er synonym med billigt legetøj til børn i alle aldre.

Gode samarbejdsaftaler har gjort det muligt for os at forhandle børnelegetøj og babylegetøj til priser, hvor alle forældre kan være med. Under vores mange kategorier har vi gjort det muligt at sortere de mange tusinde legesager efter pris. Der er derved rig mulighed for at finde legetøj, der matcher ens budget, hvad enten man leder efter en gave til den nyfødte baby eller det lidt større barn.  

Billigt legetøj er ikke altid lig med kvalitetslegetøj, men hos os kan vi garantere legetøj i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få kvalitet for alle pengene, når du bestiller legesager fra vores webshop.

Legetøj til børn og baby fra alle de kendte mærker

Om dit barn er 0, 2 eller 8 år, så har vi helt sikkert noget, der passer til ham eller hende.

Til de helt små fører vi bl.a. et bredt udvalg af uroer, vågelamper, autostole og sutteflasker, mens vi til de lidt større børn kan byde ind med produkter som perler, puslespil, trampoliner, legetøjsvåben og mange andre skønne produkter.

Lige nu kan vi tilbyde børnelegetøj og babylegetøj fra næsten 200 mærker. Mange af mærkerne kender både du og dine børn formentlig allerede. Vores mest populære mærker består bl.a. af følgende:

Find vores komplette liste over mærker her. I vores digitale legetøjsbutik har vi fra tid til anden fornøjelsen af at introducere nye mærker, så hold godt øje med vores sortiment. Antallet af repræsenterede legetøjsmærker hos Elverbørn er kun steget med årene og forventes kun at stige endnu mere i fremtiden.

Vores legetøj skaber glæde og fremmer barnets udvikling

Børn betragter livet som en stor leg – og sådan skal det selvfølgelig være.

Børns kreativitet er ofte så stor og fascinerende, at de ikke behøves andet end et par simple remedier for at kunne have det sjovt i timevis. F.eks. kan noget så simpelt som pinde, sand og sten danne ramme for mange timers leg i haven. Dog vil børn gerne udfordres og variere deres leg, hvorfor det er svært at undvære legetøj i traditionel forstand.

Elverbørn – din online legetøjsbutik – forhandler legetøj, som ikke kun holder dit barn underholdt og skaber glæde i hverdagen.

Legetøjet kan også have en positiv indvirkning på barnets udvikling, da meget af legetøjet styrker både kreativiteten, finmotorikken, grovmotorikken, logikken og ikke mindst balancen. Derudover er der rig mulighed for at styrke børns koncentration og logiske sans, ligesom man kan give børn et større indblik i samfundet, menneskekroppen og endda dyrelivet gennem legetøj. Alt dette sker helt uden, at dit barn tænker over, at det er i færd med at styrke sine kompetencer, idet barnet har det sjovt og trives.

Vi har faktisk en hel kategori med motorisk legetøj med hundredevis af spændende legesager til både små og store børn. Med dette legetøj kan man bl.a. træne finmotorikken og sansemotorikken på en sjov og spændende måde. Prøv f.eks. de sjove balancesten, de farverige sjippetove eller de udfordrende jongleringsbolde.

Din digitale legetøjsbutik har åbent døgnet rundt

Elverbørn har fravalgt at have en fysisk butik til fordel for en moderne, brugervenlig og sikker webshop, som kan besøges døgnet rundt. Det har vi gjort, så du kan købe legetøj hos os, hvad enten du bor i den sydlige, østlige, vestlige eller nordlige del af landet. Vi sender alle vores varer fra vores danske lager og leverer til hele landet på få hverdage.

Helt øverst kan du holde øje med, hvornår vi afsender ordrer næste gang. Skal din pakke også med i næste sending, så sørg blot for at bestille, inden tiden løber ud.

Vi har ikke døgnbemanding, men har du brug for hjælp til at finde det perfekte børne- eller babylegetøj til dit barn, så kontakt os gerne. Vores dygtige folk skal nok hjælpe dig godt videre.

Vi forhandler også masser af ting til børneværelset

Hos Elverbørn nøjes vi ikke med at føre et attraktivt udvalg af legetøj til børn og baby. Vi forhandler også en verden af søde, hyggelige og tryghedsskabende ting og sager til børneværelset.

Står du for at indrette børnenes værelser, så besøg med fordel kategorien børneværelset, hvor der venter dig en masse spændende varer.

Du kan bl.a. købe følgende til børneværelset:

 • Højdemålere
 • Smykkeskrin
 • Plakater og rammer
 • Ure
 • Navnetoge
 • Tæpper og puder

Med andre ord; du kan købe alt til din guldklumps værelse hos os.

Legetøj er altid en god gaveidé

Står du og leder efter den perfekte gave til et barn, så er en eller anden form for legetøj selvfølgelig det oplagte valg. Som barn kan man nemlig ikke få for meget legetøj, og alt nyt er som bekendt spændende. Og når det så endda er muligt at købe legetøj på nettet til lave priser, så bliver denne gaveidé kun endnu bedre.

Hos Elverbørn finder du gaver til enhver festlig lejlighed. Vi sælger både små og store gaver til børn i flere aldersgrupper. Find bl.a. følgende gavetyper:

 • Adventsgaver
 • Julegaver
 • Gaver til drenge
 • Gaver til piger
 • Kalendergaver
 • Barselsgaver

Find de allerbedste gaver til børn på siden gave. Du kan evt. tilkøbe gaveindpakning, hvis du gerne vil uddelegere den opgave.

Og skulle gaven mod forventning ikke være noget for barnet, så bytter vi med et smil.  

Kundeservice

Kontaktoplysninger

SMD Entertainment A/S
Klokkestøbervej 29
8800 Viborg

Telefon 20 11 04 05

Mandag - torsdag: 12 - 14

Fredag 9.00 - 11.00

Vi besvarer løbende mails, så skriv til [email protected] (Vi svarer typisk tilbage indenfor 24 timer på hverdage).


Se vores OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Afhentning af varer i Viborg (vi har ingen fysisk butik):

Mandag - torsdag: 8 - 16 | Fredag:  8 - 14

Lageret er på Klokkestøbervej 29, 8800 Viborg (SMD-Entertainment)


Levering

Vi leverer med GLS og DAO:

Vi tilbyder følgende leveringmuligheder med DAO til Danmark:

Levering: Pakkeshop - 39 kr (Max 15 kg., 80 cm lang og max omkreds+længde 240 cm) Derfor kan din ordre blive lavet om til en GLS pakkeshop, hvis den skulle overskride målene. (Gratis fragt ved køb over 999 kr.*)
Levering: Hjemmelevering - 49 kr (bliver stillet på adressen om natten eller tidlig morgen - kan budet ikke sættte den bliver den omdirigeret til nærmeste pakkeshop). Max 3 kg., 55 cm lang og omkreds + længde 120 cm. Derfor kan din ordre blive lavet om til en DA0 eller GLS pakkeshop, hvis den skulle overskride målene.

Omkreds beregnes ved at måle bredden og højden, lægge tallene sammen og gange resultatet med 2 og hertil skal længden så ligges.


Vi tilbyder følgende leveringmuligheder med GLS til Danmark:

Levering: Pakkeshop - 49 kr (Gratis fragt ved køb over 999 kr.*)
Levering: Erhverv - 49 kr (Gratis fragt ved køb over 999 kr.*)
Levering: Hjemmelevering (Fleks bliver stillet på adressen) - 69 kr

Elverbørn.dk afsender pakker alle hverdage.

*Gratis fragt -  kun i Danmark!

For at du kan modtage pakken dagen efter i Danmark, så skal du lægge bestillingen:

Mandag-torsdag: Inden kl.14 | Fredag: Inden kl.12.00

Rettiddig levering forudsætter, at GLS og DAO overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO eller GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
Elverbørn.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller DAO. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Elverbørn.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af målsætning om dag-til-dag levering i det forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.


Levering fra Fjernlager 4-7 hverdage

Vi har produkter der leveres direkte fra producenten og hjem til dig. Dette er bl.a. Produkterne fra Meow, Nic Toys og PonyCycle. Disse produkter kan blive leveret direkte til adressen med PostNord. Disse produkter kan IKKE pakkes ind!

Bemærk at de 4-7 dage er HVERDAGE. Der kan i forbindelse med helligdage og op til Jul være forsinkelse på disse. Vi holder dig underrettet, hvis dette skulle være tilfældet.


Levering udenfor Danmark/ International Shipment:

We use GLS and DHL for our International shipments.
Our freight prices depend on the weight of the parcel.


Ofte stillede spørgsmål

Hvor bliver min pakke af?

Du får en mail, når din ordre er afsendt fra vores lager. Går der mere end 2 hverdage må du gerne skrive en mail til os på [email protected]. Bemærk at nogen varer bliver sendt fra fjernlager. Disse tager 4-7 hverdage for at nå frem til dig.

Kan vi betale med EAN nummer?

Ja, institutioner kan betale vha. EAN nummer. Vælg betaling med EAN på betalingssiden - skriv EAN nummeret - så sørger vi for at sende en EAN faktura til jer.

NB Københavns kommune forlanger korrekt Rekvisitionsnummer og Reference.

Hvorfor er der ikke en returlabel i min pakke?

Vi har desværre ikke gratis retur, så hvis du ønsker at returner hele din ordre eller noget af din ordre, så kan du købe en returlabel her. Vi refunder ordre beløbet retur til det kreditkort (eller Viabill konto) produktet/ordren er bestilt med, når vi har modtaget produktet/ordren retur. Der går normalt 2-3 dage før pengene er på kontoen.

Reklamation: Jeg har fået et produkt, der er gået i stykker - hvad skal jeg gøre?

Hvis du ønsker at reklamer over et produkt skal du sende en mail til os på [email protected] med 2 ting: Billeder af det ødelagte produkt og/eller video + Ordrenummeret.

Vi vil herefter finde en løsning på dit problem. 

Kan jeg bytte en vare til en anden?

Vi har ikke en bytteservice og derfor skal du, hvis du ønsker nogle andre produkter, selv ind og lægge en ny ordre på de ønskede varer og sende de andre retur til vores adresse (IKKE en pakkeshop). Er det en gave du har modtaget kan vi lave en gavekode/rabatkode til dig på det beløb - dine returvarer er værd. Denne gavekode kan du bruge på dit næste køb.

Jeg har fået en gave, som jeg ønsker at returnere, MEN jeg ønsker ikke pengene tilbage på den konto, som den er betalt med. Kan jeg få et gavekort i stedet for?

Ja, du kan godt få et gavekort på det beløb, som gaven er værd. Det du skal gøre er at købe en returlabel og sende pakken retur til os på vores adresse (IKKE en pakkeshop). Vedlæg en seddel med ordrenummer eller navn på den der har købt samt et skriv om at du ønsker et gavekort sendt til en bestemt mailadresse. Husk at pakke produktet ansvarligt ind, så det kan gensælges. Da det ellers mister sin værdi.

Jeg har fået en rabatkode / gavekode - hvordan bruger jeg den?

Læg varen i kurven. Gå op til Indkøbskurven og vælg "Se og rediger kurv". Indtast koden i feltet "gavekode".

Hvis koden ikke virker kan det være fordi produktet allerede er nedsat - og der derfor ikke er rabat på det.

Hvis der skulle opstå en fejl - kan du skrive en mail til os på [email protected]. Du er stadig velkommen til at gennemføre dit køb - og noter, at du mener at rabatkoden burde virke (hvis produktet ikke er nedsat). Så kreditter vi differencen, hvis det var en system fejl.

Se og rediger kurv Gavekode

-------------------------------

Gaveindpakning

Læg "Gaveindpakning" i kurven

Vi tilbyder gaveindpakning på størstedelen af vores produkter. Dog ikke på produkter som er over 40 cm i længde eller bredde, da det er vores erfaring, at indpakningen bliver krøllet under transport.

Hver pakke koster kr. 10,- at få pakket ind. 
Du skal ligge DETTE produkt i kurven.
Hvis du køber flere ting - og kun skal have pakket 1 ting ind - så kan du skrive dette i kommentarfeltet - når du går til bestilling.

Vi pakker vi gaven ind i det gavepapir, som der er sæson for.


Rabatkoder / Gavekoder

Vores rabatkoder / Gavekoder gælder aldrig på Nic Toys, PonyCycle, Meow, Misioo og produkter der i forevejen er nedsat.


Reklamationsret

Elverbørn.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til gældende lovgivning, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Elverbørn.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller, efter aftale, evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Elverbørn.dk returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Fortrydelsesret og returnering

Der er 30 dages fortrydelsesret på dit køb, regnet fra den dag den modtages.

Vi accepterer kun returnering af ubrugte og uåbnede artikler, der returneres i deres originale emballage. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi.
Du skal selv betale for returfragten uanset om du fortryder hele eller dele af dit køb.
Hvis du fortryder dit køb ved at nægte modtagelse af pakken eller ikke afhenter pakken - vil dette blive regnet som en Fortrydelse af dit køb - og du skal derved selv betale for returfragten som er 49 kr. Dette vil blive modregnet i din tilbagebetaling.

Bemærk at fortrydelsesretten for nogle varer kan bortfalde ved ibrugtagning. Dette gælder eksempelvis tusser, modellervoks og lignende varer.

Fortrydelse af hele dit køb:

Fortrydelse af hele dit køb: Hvis du ønsker at fortryde hele dit køb skal vedlægge en seddel med dit ordrenummer - sedlen skal vedlægges din returordre. Husk at modtage en kvittering for afsendelse af din ordre. Vi tilbagebetaler købesummen til det betalingskort, som blev brugt i forbindelse med købet. Dette sker i løbet af 10 hverdage efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at returretten kan udnyttes. Det er også muligt, at få udstedt et gavekort på beløbet, hvis du ønsker dette. Du kan købe en returlabel hos os. VIGTIGT - Læs hvordan du for den tilsendt under beskrivelsen.

Fortrydelse af en del af købet:

Du har mulighed for at fortryde dit køb delvist. Det betyder, at hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Retursummen vil blive tilbagebetalt til det kort, som ordren blev betalt med. Du skal desuden selv dække udgiften til returnering. Her gælder samme retureneringsregler som ved fortrydelse af hele købet. Husk at vedlægge en seddel med ordrenummer på i din returpakke. Det er også muligt, at få udstedt et gavekort, hvis du ønsker dette.
Du kan købe en returlabel hos os. Læs hvordan du bruger den under produktet.

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leverandøreren prisstigninger og force majoure.

VEDR. VARENS VÆRDI I FORBINDELSE MED FORTRYDELSE

Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Betaling

Elverbørn.dk modtager betaling med MobilePay, Dankort, internationale betalingskort og ViaBill.
Betalinger foretaget med kreditkort vil først blive gennemført, når varen afsendes.
Elverbørn.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Der tages ikke gebyr ved betaling på Elverbørn.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Elverbørn.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: [email protected]

Persondatapolitik

Følg linket og læs om vores persondatapolitik. Husk at du altid kan framelde dig vores nyhedsbrev i bunden af hvert nyhedsbrev.