Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside
 
Om Elverbørn
Kontakt Elverbørn
FAQ Elverbørn
Leveringsbetingelser
Blog
Betalingsmetoder
Afhentning på dansk lager
Reklamation
Returnering
Vilkår

Kontaktoplysninger

Elverbørn v/Eworld ApS
Georg Jensens Vej 2D
8600 Silkeborg

Åben for telefonisk henvendelse: Tlf: 20 11 04 05 

Mandag - torsdag: 12 - 14
Fredag: 9 - 11

Vi besvarer løbende mails. Skriv til: mail@elverborn.dk

(Vi svarer tilbage indenfor 24 timer på hverdage).

Afhentning af varer i Silkeborg (vi har ingen fysisk butik):

Mandag - torsdag: 8 - 15.30
Fredag: 8 - 12

Lageret er på Georg Jensens Vej 2 D i Silkeborg.

Her kan du også se og røre ved de fine tumlemøbler fra TumbleMee i vores lille Show room.

Til toppen

Levering

Vi leverer med GLS, PostNord og DAO

Vi tilbyder følgende leveringmuligheder med PostNord til Danmark:

 • Levering Pakkeshop - 49 kr (Gratis fragt ved køb over 999 kr.)
 • Levering Erhverv - 69 kr
 • Levering Privat - 99 kr

Vi tilbyder følgende leveringmuligheder med GLS  til Danmark:

 • Levering Pakkeshop - 49 kr 
 • Levering Erhverv - 69 kr
 • Levering Privat - 99 kr

Vi tilbyder følgende leveringmuligheder med DAO til Danmark:

 • Levering Pakkeshop - 49 kr 
 • Levering Privat/hjemmelevering - 49 kr. (max 40 cm bredde pakker. Derfor kan din ordre blive lavet om til en Postnord pakkeshop, hvis det skulle overskride målene)

Elverbørn.dk afsender pakker hver hverdag.

Gratis fragt -  kun i Danmark!

For at du kan modtage pakken dagen efter i Danmark, så skal du lægge bestillingen:

Mandag-torsdag:  Inden kl.14
Fredag: Inden kl.11

Så kan din pakke komme afsted samme dag. 

Rettiddig levering forudsætter, at GLS, Postnord og DAO overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 


Elverbørn.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS, PostNord eller DAO. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Elverbørn.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af målsætning om dag-til-dag levering i det forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Levering fra Fjernlager 4-7 hverdage

Vi har produkter der leveres direkte fra producenten og hjem til dig. Dette er bl.a. nogle af produkterne fra Nic Toys og PonyCycle.

Bemærk at de 4-7 dage er HVERDAGE. Der kan i forbindelse med helligdage være forsinkelse på disse. Vi holder dig underrettet, hvis dette skulle være tilfældet.

Levering udenfor Danmark/ International Shipment:

We use PostNord for our International shipments.

Our freight prices depend on the weight of the parcel. This gives you an indication:

Land /Country Pris /Price Leveringstid /Delivery days

Grønland

from 140-377 kr. (skib)  17 - 27 dage

Færøerne

 from 95 kr.  4-9 days
Sverige

from 80 kr.  2-3 dage
Belgien / Belgium
Holland / Netherlands
Luxembourg
 from 90 kr.  2-3 days
Tyskland / Deutschland From 75 kr. 2-3 Tage
Østrig / österreich From 128 kr. 2-4 Tage

Gaveindpakning - læg "Gaveindpakning" i kurven

Vi tilbyder gaveindpakning på størstedelen af vores produkter. Dog ikke på produkter som er over 40 cm i længde eller bredde, da det er vores erfaring, at indpakningen bliver krøllet under transport.

 • Hver pakke koster kr. 10,- at få pakket ind. Vil du hellere pakke det ind selv, kan du købe gavepapir her.
 • Du skal ligge DETTE produkt i kurven.
 • Hvis du køber flere ting - og kun skal have pakket 1 ting ind - så kan du skrive dette i kommentarfeltet - når du går til bestilling.

Vi pakker vi gaven ind i det gavepapir, som der er sæson for.

 

Til toppen 

Rabatkoder

Vores rabatkoder gælder aldrig på Nic Toys, PonyCycle og produkter der i forevejen er nedsat.

Reklamationsret

Elverbørn.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til gældende lovgivning, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Elverbørn.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller, efter aftale, evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Elverbørn.dk returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: mail@elverborn.dk

Til toppen 

Fortrydelsesret og returnering

- Der er 30 dages fortrydelsesret på dit køb, regnet fra den dag den modtages.

- Vi accepterer kun returnering af ubrugte og uåbnede artikler, der returneres i deres originale emballage. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi.

- Du skal selv betale for returfragten uanset om du fortryder hele eller dele af dit køb.

- Hvis du fortryder dit køb ved at nægte modtagelse af pakken eller ikke afhenter pakken - vil dette blive regnet som en Fortrydelse af dit køb - og du skal derved selv betale for returfragten som er 39 kr. Dette vil blive modregnet i din tilbagebetaling.

- Bemærk at fortrydelsesretten for nogle varer kan bortfalde ved ibrugtagning. Dette gælder eksempelvis tusser, modellervoks og lignende varer.

Fortrydelse af hele dit køb:

Fortrydelse af hele dit køb: Hvis du ønsker at fortryde hele dit køb skal du udfylde den returseddel som du modtog i din pakke. Eller udfylde denne standardfortrydelsesformular. Sedlen skal vedlægges din returordre. Husk at modtag en kvittering for afsendelse af din ordre. Vi tilbagebetaler købesummen inkl. fragt til det betalingskort, som blev brugt i forbindelse med købet. Dette sker i løbet af 10 hverdage efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at returretten kan udnyttes. 

Fortrydelse af en del af købet:

Du har mulighed for at fortryde dit køb delvist. Det betyder, at hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Retursummen vil blive tilbagebetalt til det kort, som ordren blev betalt med. Du skal desuden selv dække udgiften til returnering. Her gælder samme retureneringsregler som ved fortrydelse af hele købet. Husk at vedlægge en returseddel i din returpakke. 

returlabelDu kan købe en returlabel hos os. Læs hvordan du bruger den under produktet

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leverandøreren prisstigninger og force majoure.

VEDR. VARENS VÆRDI I FORBINDELSE MED FORTRYDELSE
Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Til toppen 

Betaling

Elverbørn.dk modtager betaling med MobilePay, Dankort, internationale betalingskort og ViaBill. Læs mere her

Betalinger foretaget med kreditkort vil først blive gennemført, når varen afsendes.

Elverbørn.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Elverbørn.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Elverbørn.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: mail@elverborn.dk

Til toppen

Persondatapolitik - følg linket og læs om vores persondatapolitik. Husk at du altid kan framelde dig vores nyhedsbrev i bunden af hvert nyhedsbrev.

Til toppen

Ofte stillede spørgsmål

Hvor bliver min pakke af?

Du får en mail, når din ordre er afsendt fra vores lager. Går der mere end 2 hverdage må du gerne skrive en mail til os. Bemærk at nogen varer bliver sendt fra fjernlager. Disse tager 4-7 hverdage for at nå frem til dig.

Kan vi betale med EAN nummer?

Ja, institutioner kan betale vha. EAN nummer. Ving EAN af på betalingssiden - skriv EAN nummeret - så sørger vi for at sende en EAN faktura til jer.