Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside
 Gaver top 30
Om Elverbørn
Kontakt Elverbørn
FAQ Elverbørn
Leveringsbetingelser
Blog
Betalingsmetoder
Afhentning på dansk lager
Reklamation
Returnering
Vilkår
 

Kontaktoplysninger

Elverbørn v/Eworld ApS
Georg Jensens Vej 2D
8600 Silkeborg

Email: mail@elverborn.dk (vi svarer tilbage indenfor 24 timer på hverdage).

Åben for telefonisk henvendelse: Tlf: 20 11 04 05 

Samt afhentning af varer i Silkeborg (vi har ingen fysisk butik):

Mandag - torsdag: Fredag:
9 - 15 9 - 12

Lageret er på Georg Jensens Vej 2 D i Silkeborg.

Her kan du også se og røre ved de fine aktivitetsmøbler fra TumbleMee i vores lille Show room.

Alle gaver købt i november og december kan byttes indtil d. 31.januar 2018

Til toppen

Levering

Vi leverer med GLS

Vi tilbyder følgende leveringmuligheder med GLS:

  • Levering Pakkeshop - 39 kr (Gratis fragt ved køb over 499 kr.)
  • Levering Erhverv - 39 kr (Gratis fragt ved køb over 499 kr.)
  • Levering Privat - 55 kr (Gratis fragt ved køb over 1500 kr.)

 

Elverbørn.dk afsender pakker hver dag.

For at du kan modtage pakken dagen efter, så skal du lægge bestillingen:

Mandag-torsdag:  Fredag:
Inden kl.14 Inden kl.11

Så kan din pakke komme afsted samme dag. 

Hvis du bestiller senere på dagen og det er afgørende for dig, at du modtager pakken næste dag, bedes du venligst kontakte os pr. telefon på nummer 20 11 04 05 eller på mail@elverborn.dk , så din levering kan sikres afsendelse samme dag.


Rettiddig levering forudsætter, at GLS overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Elverbørn.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Elverbørn.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Der leveres også til Færøerne, Grønland og udlandet. Kontakt os for pris.

Gratis gaveindpakning

Vi har gratis gaveindpakning på størstedelen af vores produkter. Dog ikke på produkter som er over 60 cm i bredden, da det er vores erfaring, at indpakningen bliver krøllet under transport.

Skriv "Gave" i kommentarfeltet, så pakker vi gaven ind i det gavepapir, som der er sæson for.

Til toppen 

Reklamationsret

Elverbørn.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til gældende lovgivning, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Elverbørn.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller, efter aftale, evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Elverbørn.dk returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: mail@elverborn.dk

Til toppen 

Fortrydelsesret og returnering

- Der er 30 dages fortrydelsesret på dit køb, regnet fra den dag den modtages.

- Vi accepterer kun returnering af ubrugte og uåbnede artikler, der returneres i deres originale emballage. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi.

- Du skal selv betale for returfragten uanset om du fortryder hele eller dele af dit køb.

- Bemærk at fortrydelsesretten for nogle varer kan bortfalde ved ibrugtagning. Dette gælder eksempelvis tusser, modellervoks og lignende varer.

Fortrydelse af hele dit køb:

Fortrydelse af hele dit køb: Hvis du ønsker at fortryde hele dit køb skal du udfylde den returseddel som du modtog i din pakke. Eller udfylde denne standardfortrydelsesformular. Sedlen skal vedlægges din returordre. Husk at modtag en kvittering for afsendelse af din ordre. Vi tilbagebetaler købesummen inkl. fragt til det betalingskort, som blev brugt i forbindelse med købet. Dette sker i løbet af 10 hverdage efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at returretten kan udnyttes. 

Fortrydelse af en del af købet:

Du har mulighed for at fortryde dit køb delvist. Det betyder, at hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Retursummen vil blive tilbagebetalt til det kort, som ordren blev betalt med. Du skal desuden selv dække udgiften til returnering. Her gælder samme retureneringsregler som ved fortrydelse af hele købet. Husk at vedlægge en udfyldt returseddel i din returpakke. 

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leverandøreren prisstigninger og force majoure.

VEDR. VARENS VÆRDI I FORBINDELSE MED FORTRYDELSE
Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Til toppen 

Betaling

Elverbørn.dk modtager betaling med Dankort, internationale betalingskort og ViaBill. Læs mere her

Betalinger foretaget med kreditkort vil først blive gennemført, når varen afsendes.

Elverbørn.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Elverbørn.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Elverbørn.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: mail@elverborn.dk

Til toppen

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på Elverbørn.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Elverbørn.dk. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. 


Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Elverbørn.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Elverbørn.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Elverbørn.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Som registreret hos Elverbørn v/Eworld aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Direktøren og de ansatte for Elverbørn v/Eworld aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på elverbørn.dk er Patrick Vogel

Vi bruger en logstatistik på Elverbørn.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Elverbørn.dk. 

Til toppen