Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.

 

Forside

Legetøj

Legetøj til drenge og legetøj til piger i alle aldre. Vi har inddelt alt vores legetøj i kategorier neden for, så du nemt og hurtigt kan finde det du søger. Der er masser at vælge mellem - både til den fysiske, den kreative og den tænksomme leg. Du finder legetøj til både drenge og piger. Se bl.a. vores udvalg af aktivitetsbøger til små prinsesser og prinser og til de store skoledrenge og piger samt vores udvalg af de sjove og søde legetøjsfigurer. Du finder bl.a. de søde Barbapapa figurer og meget mere sjovt og kreativt legetøj til drenge og piger i alle aldre.

Hos Elverbørn har vi et stort udvalg af babylegetøj – og udvalget bliver jævnligt udvidet. Men vi er også kræsne, når vi vælger nyt babylegetøj til vores butik. Vi vil ikke have alt på hylderne. Vi lægger vægt på, at babylegetøj skal være udviklingsorienteret og lærerigt, samtidig med at det er sjovt og i et flot design. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alt skal være i orden, og vores babylegetøj skal være både holdbart og brugbart.

Det meste af vores babylegetøj er i træ eller blødt stof. Det er selvfølgelig en smagssag, hvad man foretrækker – men uanset hvad, man vælger, skal alt kunne tåle at komme i munden. Kvaliteten skal være i top, det skal være sikkerhedsgodkendt og fri for giftige og skadelige stoffer.

Vores babylegetøj er i glade, klare farver. Her finder du aktivitetstæpper, badebøger, sutteklude, rangler, stabeltårne, bideringe, bløde klodser, hammerbræt, kuglelabyrinter, puttekasser, gyngeheste, klaversnegle, musiklarver og meget andet.

Hvordan vælger man babylegetøj

Babylegetøj skal stimulere barnets sanser, særligt syns-, høre- og følesansen, og motorikken. Barnet gennemgår en kolossal udvikling i løbet af sine første leveår. Babylegetøj skal derfor kunne byde på udfordringer til hvert af de forskellige udviklinstrin, som babyen gennemgår.

Gennem leg og legetøj lærer babyen om verden, sig selv og andre mennesker. Men for at babyen får mest muligt ud af sit legetøj, er der nogle kriterier, der er vigtige at huske på, når man vælger babylegetøj:

 • Babylegetøjet skal være alderssvarende. Babyen får mest ud af sit legetøj, hvis han eller hun kan bruge det til noget. Legetøj, der passer til babyens alder, opmuntrer og udfordrer babyen til at bruge en eller flere af hans eller hendes udviklingsfærdigheder. Babylegetøj, der ikke er alderssvarende, vil sikkert kede eller måske endda frustrere babyen.
 •  Babylegetøj skal være sikkert. Der må ikke være små dele, der kan sluges, materialet skal være uden giftstoffer, og der må ikke være skarpe kanter eller løse bånd og snore.
 • Godt babylegetøj skal stimulere babyens syns-, høre- og følesans, hånd-øje-koordination og motoriske sans.
 • Babyen må gerne opleve forskellige farver, overflader, former og lyde. Ved at vælge forskellige ting, udsætter du i en tidlig alder dit barn for de utallige muligheder, som verden har at byde på.
 • Babylegetøj må gerne være enkelt. På den måde kan babyen selv udforske legetøjet og afprøve, hvad det kan bruges til. I dag kan babyen måske holde det, næste måned kan han eller hun flytte det, og næste år kan det måske bruges til noget i en rolleleg.

Babylegetøj til de forskellige faser

I de første måneder skal babylegetøjet være blødt, der må gerne være kontrastfarver og stærke farver, mønstre, forskellige materialer og beroligende lyde. Legetøjet skal stimulere babyens tidlige sanseoplevelser. Aktivitetstæpper, noget at kigge på og iagttage, og rangler, der knitrer, rasler og piver, er godt babylegetøj til de helt små.

Senere, når babyen begynder at sidde op og bevæge sig lidt mere rundt, er der brug for babylegetøj, der udvikler motorikken, både grovmotorikken og finmotorikken, og styrker koordinationsevnen. Her er babylegetøj med forskellige overflader, lyde og varierende former noget, der vil optage babyen. Bøger i blødt stof, stabeltårne og puttekasser vil helt sikkert vække lykke.

Når barnet begynder at gå, skal der nye udfordringer til. Nu vil det være sjovt med legetøj, der kan væltes og bygges op igen, og trækkelegetøj, der følger med overalt. Bøger er selvfølgelig også stadig et hit.

Børn gennemgår de samme faser i deres udvikling. Men de udvikler sig i forskellige hastigheder og har alle forskellige styrker og svagheder. Det er vigtigt at huske på for at forstå barnets adfærd og for at undgå at overbebyrde ham eller hende med urealistiske forventninger. Børn er forskellige, så det, der er spændende for den ene, er måske ikke interessant for den anden. Og det er helt normalt.

1 til 78 ud af 1343

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

1 til 78 ud af 1343

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Præcisér din søgning

Kategori
 1. Badelegetøj
 2. Bøger
 3. Dukkehus
 4. Dukker
 5. Dukkevogn
 6. Finmotorik
 7. Garager og borge
 8. Gåbiler & gåvogne
 9. Klassisk og nostalgi
 10. Konstruktion
 11. Kreativt legetøj
 12. Kuglebaner
 13. Labyrinter
 14. Legemad
 15. Legekøkken
 16. Legetøjsbiler
 17. Legetøjsfigurer
 18. Legetøj til rolleleg
 19. Lærende legetøj
 20. Magneter
 21. Modellervoks
 22. Mosaik og figur
 23. Motorisk legetøj
 24. Musikinstrumenter
 25. Perler og tilbehør
 26. Puslespil
 27. Små gaver
 28. Spil
 29. Tegne og male
 30. Togbane
 31. Udklædning
 32. Boldbassiner
Materiale
 1. Pap
 2. Papir
 3. Træ
 4. Plast
 5. Skum
 6. Stof
 7. Metal
 8. Blandet
Alder
 1. 0 år
 2. 1/2 år
 3. 1 år
 4. 1 1/2 år
 5. 2 år
 6. 3 år
 7. 4 år
 8. 5 år
 9. 6 år
 10. 7 år
 11. 8 år
 12. 9 år
 13. 10 år og over
Mærke
 1. A Little Lovely Company
 2. Alvilda
 3. AM Leg
 4. Automoblox
 5. Barbapapa
 6. Beleduc
 7. Bic Kids
 8. Bloomingville
 9. Buiten Speel
 10. Classic
 11. Disney
 12. Edushape
 13. Forlaget Bolden
 14. Goki
 15. Gonge
 16. Haba
 17. Hama
 18. Hape
 19. Imagetoys
 20. Joyk Empati Dukke
 21. Kidkraft
 22. KidzLabs
 23. Krea
 24. Lamaze
 25. Larsen Danmark
 26. Le Toy Van
 27. LionTouch
 28. Magformers
 29. Magni
 30. Mamamemo
 31. Melissa & Doug
 32. Milios
 33. Moulin Roty
 34. New Classic Toys
 35. No name
 36. Petit Jour Paris
 37. PlanToys
 38. Plus Plus
 39. Puky
 40. Putty Peeps
 41. Roommate
 42. Rubbabu
 43. Rubens Barn
 44. Small Foot
 45. Smallstuff
 46. Softwood
 47. Stockmar
 48. TumbleMee
 49. Units
 50. Viga
 51. Vilac
 52. Wheely Bug
 53. Wilesco
 54. Wonderworld
 55. Yookidoo
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige