Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

Aktivitetsleg

Leg er både sjovt og sundt - derfor bliver det også kun bedre, når legen kan kombineres med at være aktiv. Hos Elverbørn har vi samlet en hel kategori af sjove og sunde lege, som er perfekte at lege for børn alene eller i samarbejde med deres (bedste)forældre, større søskende eller legekammerater. I kan komme ud og spille hockey, flyve med drage i vinden eller skyde til måls med en elastikpistol. Der er masser af muligheder og I finder de sjoveste lige her.

Så få gang i aktivitetsleg derhjemme. Børn elsker at være aktive og vi voksne elsker at de børn få brændt noget krudt af. Vi har samlet en række aktivitetslege som er sjove for børn i de forskellige aldre.

For babyer er sjov aktivitetsleg et aktivitetsstativ. Under dette aktivitetsstativ kan de ligge og prøve og gribe fast i babylegetøj.

For børn der er over 2 år er sjov aktivitetsleg trehjulet cykler sjov aktivitetsleg. På dem kan de race afsted.

Et Ringspil er super aktivitetsleg. Hele familien kan være med til det. Børn fra 3 år kan få en lille fordel og stå hel tæt på. Jo ældre man er – jo længere skal man gå væk fra ringspillet. Så er det sjovere for alle.

Dåsekast er en leg som vi kender fra tivolier. Jeg synes at børn har et naturligt talent for dåsekast. De elsker at kaste med ting , så det er den perfekte disciplin til dem.

Aktivitetsleg til de lidt ældre børn i skolealderen

For de lidt ældre børn fra 8 år og voksne er kongespil virkelig sjovt. Man kan sammenligne det med datidens slagmark, hvor de stridende parter stillede sig op over for hinanden.  Det er et meget populært spil at tag med til stranden eller med i sommerhuset.

Et andet sjovt spil til aktivitetsleg er Stigegolf. Her handler det om at smide de dobbelte bolde, der er forbundet med et reb, så de vikler sig rundt om trinene i golfstigen.

Kængurustylter er også en sjov aktivitetsleg, som ikke kræver andre deltager. En Kængurustylte fremmer de motoriske evner, når barnet skal kunne holde balance og hoppe på samme tid. Derfor anbefaler vi dem til børn der er over 7 år. For det kræver virkelig nogle gode motoriske evner og en del tålmodighed, at lærer det.

Aktivitetsleg kan være mange ting. Men i bund og grund handler det om at have det sjovt mens man er aktiv.

 1 til 24 ud af 1165

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

1 til 24 ud af 1165

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Præcisér din søgning

Materiale
 1. Bæredygtig
 2. FSC-certificeret
 3. GOTS Certificeret
 4. Gummi
 5. Svanemærket
 6. Naturgummi
 7. Pap
 8. Papir
 9. See all
Alder
 1. 0 - år
 2. 1/2 - år
 3. 1 - år
 4. 1 1/2 - år
 5. 2 - år
 6. 3 - år
 7. 4 - år
 8. 5 - år
 9. See all
Mærke
 1. 4-Kids
 2. 4M
 3. A Little Lovely Company
 4. Actoy Styler
 5. ArtKids
 6. Astrup
 7. Backyard Safari
 8. Barbo Toys
 9. See all
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige