Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Lynhurtig levering

Bamser

En bamse tøjdyr også kaldet Teddy bjørn, et tøjdyr, et sovedyr eller et krammedyr er legetøj lavet af stof, som har et blødt materiale inden i. Dette kan være bomuld. Man har før i tiden oftest set at bamser er formet som et rigtige dyr. I dag formes de også som dyr, men det er mere dyr, som børnene kender fra tegneserie programmer. Som fx Paw Patrol bamse, Gurli Gris bamse og Olaf bamse fra Frost filmen.

Bamserne fremkalder en tryghedsfornemmelse hos barnet. Mange tror at bamser er noget babyer og små børn på 1-2 år bruger meget. Men det er faktisk først fra omkring 4 år, at børn virkelig knytter sig til deres bamser. Det er i denne alder, at de insister på at de skal sove ved siden af dem – og det er i denne alder at leger te-selskab og andre små lege med dem.  Det er nemlig også i denne alder, at de bemærker, at de er alene, når de sover på deres værelse. Derfor har de brug for en ven i nøden. Her kommer bamsen ind.

Skal man så ikke købe bamser til baby?

Selvfølgelig skal baby have en bamse i barselsgave eller dåbsgave. Her vil vi anbefale en teddykompaniet bamse. Her får du nemlig en super blød bamse samt et lille tæppe med i en gaveæske. Et rigtig ”snulletæppe”.  De laver de søde bamser til babyer og børn i mange former og farver. Du kan købe kanin bamser, ko bamser og elefant bamser. Tæppet er det baby først vil knytte sig til. Men med årene vil bamsen også vinde barnets hjerte. Så det er virkelig en god dåbsgave at give.

Hvilken bamse skal jeg vælge til barnet omkring 4-5 år?

Hvis du skal købe en sød bamse til en pige på omkring 5 år, så vil en enhjørning bamse være et sikkert hit. Der er bare noget ved de magiske heste, som piger elsker. Enhjørning legetøj har virkelig sneget sig ind på ønskesedlen de seneste par hår. De er vel 80’ernes svar på heste-trenden.

Hvis du skal købe en sej bamse til en dreng eller pige på 4-5 år, så vil jeg rette blikket mod Paw Patrol bamserne eller Gurli Gris bamserne. Børn i den alder elsker bare de tegneserier. Især er Skye fra Paw Patrol utrolig populær, som danse. Selvom hun er lyserød – så gælder det altså også for drenge.

Hvis du specifik har fået at vide, at det er Disney bamser, der står på ønskesedlen, så er det nok Frost bamserne, som barnet har i tankerne. Børnene elsker Frost filmen – Frozen filmen. De elsker Anna, Elsa og Olaf. Der findes mange bamsevarianter af disse seje og sjove figur.

Kan det virkelig passe at en dreng på 10 år ønsker sig en Ternet Ninja bamse?

Ja det kan godt passe. Vi har haft mange kunder igennem tiden, som har undret sig over at Ternet Ninja bamsen stod på ”det ældre” barns ønskeseddel. Men de har kun undret sig – så længe de ikke har set filmen. For hvis du ser Anders Mattesens Film ”Ternet Ninja”, så vil du forså at hovedpersonen er EN ternet ninja. Denne ternet ninja hjælper og beskytter drengen i historien. Ternet Ninja Bamsen har selvtillid – også alligevel kæmper den med en indre frygt. Jeg tror at mange drenge og piger omkring pre-teen årene godt kan relatere sig til dette. Bogen og senere filmen har i hvert fald været et mega hit. Du kan købe Ternet Ninja bogen og Ternet Ninja 2 bogen hos Elverbørn.

Sjov fakta om Teddy bjørnen

Teddybjørn – er en bamse som oprindeligt er opkaldt efter den tidligere amerikanske præsident Theodore Roosevelt.

Varer 1-9 af 146

pr. side
Faldende orden
 • TILBUD
  Present Pets Rainbow Glitter
  Tilbudspris 629,10 dkk Normalpris 699,00 dkk
  Present Pets Rainbow Glitter
 • TILBUD
  Gurli Gris Glow - Gurli Bamse der lyser 15 cm
  Tilbudspris 129,00 dkk Normalpris 149,00 dkk
  Gurli Gris Glow - Gurli Bamse der lyser 15 cm
 • TILBUD
  Gurli Gris - Gurli Bamse der griner 23 cm
  Tilbudspris 249,00 dkk Normalpris 299,00 dkk
  Gurli Gris - Gurli Bamse der griner 23 cm
 • TILBUD
  Gurli Gris - Gurli Plush Bamse 15 cm
  Tilbudspris 89,10 dkk Normalpris 99,00 dkk
  Gurli Gris - Gurli Plush Bamse 15 cm
 • Tilbudspris 99,00 dkk Normalpris 149,00 dkk
  Paw Patrol Chase - 20 cm Bamse
  Udsolgt
 • TILBUD
  Paw Patrol Rocky - Bamse
  Tilbudspris 134,10 dkk Normalpris 149,00 dkk
  Paw Patrol Rocky - Bamse
 • TILBUD
  Paw Patrol Marshall - 20 cm Bamse
  Tilbudspris 99,00 dkk Normalpris 149,00 dkk
  Paw Patrol Marshall - 20 cm Bamse
 • TILBUD
  Paw Patrol Super Paws - Rubble 19 cm - Bamse
  Tilbudspris 89,10 dkk Normalpris 99,00 dkk
  Paw Patrol Super Paws - Rubble 19 cm - Bamse
 • TILBUD
  Paw Patrol Super Paws - Zuma 37 cm - Bamse
  Tilbudspris 224,10 dkk Normalpris 249,00 dkk
  Paw Patrol Super Paws - Zuma 37 cm - Bamse
 • Varer 1-9 af 146

  pr. side
  Faldende orden