Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Lynhurtig levering

Bolde og hoppebolde

Bolde

Bolde er, og har altid været, et hit hos både piger og drenge. Det skyldes ikke mindst, at man kan få dem i et hav af forskellige varianter, som spænder lige fra hoppebolde til fodbolde – og alt derimellem.

Fordelen ved bolde til børn er, at de kan være med til at stimulere barnet på flere forskellige måder. En af de meget populære kategorier inden for små bolde til børn er motorikbolde, som, med sine forskellige overflader, kan stimulere følesansen.

Men der er også mange andre typer af bolde. Eksempelvis kan man købe massagebolde, som kan hjælpe børn og voksne med at slappe af, og man kan købe sportsbolde, som kan øge et barns fysiske aktivitet.

Hvad end man er på udkig efter den ene eller anden type bold til børn, så kan man købe det her. Vi tilbyder hurtig levering, 30 dages fuld returret og god kundeservice – så hvorfor ikke bestille bolde allerede i dag?

Små bolde til børn

Udvalget af små bolde til børn, som de kan gribe om og kaste med, er rigtig stort. Og det er faktisk ikke ligegyldigt, hvilken bold man køber. Hver type af de mange små bolde, som man kan købe, har nemlig forskellige formål.

For køber man små bolde, som er lavet til at jonglere med, køber man små sansebolde, som skal være med til at stimulere barnets sanser, eller køber man små bolde, der skal få barnet til at blive mere aktivt?

Læs med i nedenstående afsnit, hvor vi kommer nærmere ind på, hvilke forskellige typer af små bolde, som vi forhandler. 

Sansebolde / motorikbolde

En af de absolut mest populære boldtyper til børn er det, man kalder for motorikbolde eller sansebolde. I daglig tale kender du dem måske også som stressbolde.

Typisk har de det tilfælles, at de på en eller anden måde stimulerer barnets sanser. Det kan være gennem pigge på bolden, med vand og kugler inde i bolden, med forskellige typer af overflader, med en bestemt resistens eller noget helt andet.

En god motorikbold til baby kan altså være med til at fremme barnets udvikling af de vigtigste sanser, hvilket naturligvis er vigtigt.

En af de meget populære typer af de her sansebolde er en Oball motorikbold. Det er de her bolde uden fyld, som består af et blødt gitter af O-formede huller. Denne type bold er god, fordi den er super fleksibel og blød, og fordi barnet kan gribe og holde fast i de mange huller.

Massagebolde

Det kan for nogle være svært at skelne mellem en sansebold og en massagebold, da de ofte minder om hinanden. Men hvor en sansebold dækker over alle typer af bolde til børn, som kan være med til at stimulere deres sanser, så er en massagebold lidt anderledes.

En massagebold er nemlig ikke lavet for at stimulere dine sanser, men derimod for at kunne massere eksempelvis din ryg, ben eller skuldre. Det gør den typisk ved brug af en rug overflade, pigge eller lignende, som er med til at massere barnets muskler, når bolden bliver rullet henover huden.

Sportsbolde

Sportsbolde giver sandsynligvis lidt mere sig selv, sammenlignet med nogle af de øvrige bolde, som vi sælger her hos Elverbørn.

En sportsbold er eksempelvis en fodbold, en hoppebold i sådan en størrelse, at man kan sidde på den, en håndbold eller måske en kickball.

Sportsbolde er et vidt begreb, fordi det i virkeligheden dækker over alle store og små bolde til børn, som kan være med til at øge deres aktivitetsniveau. Det kan eksempelvis være ved at spille en omgang fodbold, ved at stå og jonglere eller ved at hoppe rundt på en stor hoppebold.

 

 

Varer 1-9 af 177

pr. side
Faldende orden
 • TILBUD
  E-Z Grip Play Ball Jr. Hoppebold Ø10 - Assorterede
  Tilbudspris 49,00 dkk Normalpris 79,00 dkk
  E-Z Grip Play Ball Jr. Hoppebold Ø10 - Assorterede
 • TILBUD
  Eduplay Meteor Sanse bold m. 6 bolde
  Tilbudspris 179,00 dkk Normalpris 249,00 dkk
  Eduplay Meteor Sanse bold m. 6 bolde
 • TILBUD
  Spordas Faldskærm kastesæt - 1 bold og 1 faldskærm
  Tilbudspris 149,00 dkk Normalpris 199,00 dkk
  Spordas Faldskærm kastesæt - 1 bold og 1 faldskærm
 • Varer 1-9 af 177

  pr. side
  Faldende orden