Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Drager

Drager

Drager er rig mulighed for at udnytte de lidt grå blæsevejrsdage og børn elsker at flyve med drage. Vi har en del dage i Danmark med god vind, så det er oplagt at sætte drage op. Hvis du ikke har mod på at bygge en drage selv, så finder du et bredt udvalg af forskellige dekorative og flotte drager her på elverbørn. Når vinden suser i træerne, så er det bestemt ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. For så er det nemlig DRAGE-vejr.

Drageflyvning kan man gøre mange steder bare der er plads dragen kan flyve på uden at ramme naboens tag eller store træer. En tur på stranden eller på en stubmark er perfekt.

Drager fås i mange forskellige udgaver og nogle er sværere at styre end andre men det lærer man hurtigt. Nogle modeller egner sig dog bedst til lidt større børn.

Drageguide

Starter dragen er en 1 linet drage og man anbefaler som udgangspunkt at børn flyver med en line til de er ca. 7-8 år. Herefter kan de godt styre en 2 linet dage. 2 linede drager er sværere at styre men med lidt træning kan man lave alle mulige tricks med en 2 linet drage som loops og 8 tal og meget mere det er kun fantasien der sætter grænserne.

Drager fås som klassiske drager, faldskærmsdrager, drager med motiver og fantasifulde drager udformet som sjove dyr og figurer. Nogle har lange flotte haleslør der blafrer i vinden og andre er superhurtige helt op til 40-50 km i timen disse er dog også det sværere for barnet at styre.

Fra 8-årsalderen er det trick dragerne der kan lave hurtige vendinger i luften og let kan udføre seje tricks der er gode og faldskærmsdragerne der er lidt langsommere at manøvrere til gengæld, er vindmodstanden stærk og du får rigtig at føle kræfterne i dragen når vinden tager fat.

Se det store udvalg af super seje drager her.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden