Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Gymnastik vimpler

Gymnastik vimpler til børn er utrolig populært. Alle vil have vimpler til deres børn. Det kan vi godt forstå hos Elverbørn. For det at lege med gymnastik vimpel er utrolig sjovt og motorisk udviklende.

Hvis dit barn går til gymnastik, så kan øvelser med gymnastik vimpel også være en del af programmet.

Mange forskellige farver og længder på gymnastik vimpler

Vi har gymnastik vimpler i stof i forskellige farver og længder. Vores gymnastik vimpler på 4 meter eller 400 cm – som vi skriver – er meget populære. Her kan man selv vælge at forkorte båndets længde, hvis man finder ud af at barnet ikke kan få gode nok svingninger i gang med det.  Men som barnet øver så – så vil gymnastik vimpel på 4 meter – være et godt valg. Vi kan anbefale disse vimpler til børn fra 5 år.

Vi har gymnastik vimpel i alle regnbuens farver. Vi har dem som er:

Regnbuefarvet

Multifarvet

Lyserøde

Lyseblå

Hvid

Og der kommer hele tiden nye farver til. Vi bestræber os på at være din fortrukne online legetøjsbutik – også når det gælder udstyr til gymnastiske øvelser. Derfor er altid på udkig efter nye gymnastik vimpel farver. Skal du fx bruge rigtig mange hvide vimpler til en gymnastik opvisning, så skrive en mail til os. Så laver vi et godt tilbud til dig.

Hvilke øvelser jeg kan lave med en gymnastik vimpel?

Selvfølgelig er det kun kreativiteten, der sætter begrænsning for hvilke fantastiske øvelser du kan lave med en gymnastik vimpel. Men har vi samlet 3 starter øvelser til dig, som du kan lave sammen med dit barn.

Peg gymnastikvimplen ned i jorden og spind den så rundt. Så den bevæger sig som en tornado.
 • Næste øvelse: peg gymnastikvimplen ned i jorden ved din højre side (hvis du er højrehåndet). Sving den herefter over hovedet og over på den anden side. Så bliver ligesom en bue hen over dit hoved. Her kan du under øvelsen lad gymnastikvimplen skifte hånd, når du kommer over til den anden side.
 • Den næste kan vi kalde ”tegn i luften”. Her peger du gymnastikvimplen væk fra dig selv også lader du som at du skriver i luften. Eller lave nogle voldsomme bølger. Her handler det virkelig om at få fart på, da gymnastikvimplen ellers samler sig i en såkaldt tot for enden af stangen.

Som Level 2 i ens træning med gymnastik vimpel kan i begynde at bevæge kroppen samtidig med at i svinger rundt med gymnastik vimplen. Fx løbe baglæns samtidig med at i ”skriver i luften”. Dette er virkelig udfordrende for ens motoriske evner.

Senere hen kan i tilsætte et par danseøvelser. Måske har du til OL set de fantastiske gymnastikpiger, som laver kolbøtter samtidig med at de kaster rundt med en gymnastik vimpel. Det er helt fantastiske at se på.

Hvad kan jeg kombinere med mit køb af en gymnastik vimpel?

Elverbørn har et stort udvalg af motorisk legetøj, som vil gå godt i spind med en gymnastik vimpel. Fx produkterne fra Gonge. Fx deres Gonge River Stones vil være perfekt sammen med en gymnastik vimpel. Her kan barnet springe fra ”sten til sten” samtidig med at svinger med gymnastikvimplen.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 • Tilbudspris 39,00 dkk Normalpris 49,00 dkk
  Kuenen Regnbuefarvet Gymnastik-vimpel 200 cm
  Udsolgt
 • 4 varer

  pr. side
  Faldende orden