Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Gyngehest

Gyngehest

Gyngehesten er et klassisk nostalgisk stykke legetøj, de fleste selv har haft som barn.

I dag kommer de i et hav af udgaver. Uanset om du er til den klassiske gyngehest i træ eller nogle af de sjove nye udgaver så kan du få det her hos Elverbørn.dk

Gyngehest er noget barnet bruger i flere år og det styrker udvikling af musklerne, styrker balancen og er god grov motorisk træning.

Klassisk træ gyngehest

Er du til den traditionelle gyngehest i træ er gyngehesten fra Plantoys et godt bud, barnet sidder godt på det formspændte finer og gyngehesten er malet i diskrete naturfarver.

Plantoys

PlanToys er en bæredygtig og co2-neutral virksomhed. De forpligter sig til at finde de bedste øko-venlige materialer.

Deres produkter er fremstillet af gummitræ fra træer, der ikke længere producerer latex. For at holde træet rene, er der ikke tilsat gødning til jorden tre år før skovning For at styrke træet, bruger PlanToys en kemisk-fri ovn-tørring proces. Den organiske farve er ikke kun godt for børn, men også for miljøet.

Den sjove

Vil du gerne have en sjov udgave af en gyngehest er gynge krokodillen fra Wonderworld et godt forslag.

Gynge krokodillen er en blød bamse i kraftige farver og den har en hale der rasler når barnet gynger på den. Krokodillebamsen kan tages af og bruges som puttebamse i sengen.

Se alle de fine og fantasifulde gyngeheste og gyngedyr her hos Elverbørn.dk.

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden