Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Konstruktionslegetøj

Konstruktion

Konstruktionslegetøj er sjov underholdning for børn. Der findes mange forskellige udgaver så børn i alle aldre kan være med fra de helt små til de større børn der kan fordybe sig i et bygge projekt i flere dage.

Det er sjovt at bygge og det styrker udviklingen af den fri fantasi. Det træner samtidig den finmotoriske udvikling og er i flere om at bygge skal barnet også lærer at mestre samarbejdsevner, koordinering og uddelegering. Det kan også være en sjov aktivitet at lave sammen med mor eller far. Alt leg med en forælder er sund for børn og viser at også voksne kan slappe af og lege og være fantasifulde og fjollede og det er med til at skabe fælles minder.

Plus Plus

Børn emmer af kreativitet og kan opfinde og skabe alverdens fantastiske figurer, hvis bare de får midlerne til det. Ofte kan de finde de mest simple ting at bygge noget af, men det er nu sjovere, hvis man får noget at bygge med. En af de ting er de smarte brikker fra Plus-Plus med det helt unikke design. Plus-Plus brikker forestiller 2 plustegn, der er sammensat til en brik. Brikkerne kan kombineres på mange forskellige leder og kanter, så dit barn kan samle dem fladt til et puslespil eller bygge seje konstruktioner eller figurer.

Selvom Plus-Plus brikkerne er legetøj til dine børn, er der også fordele for dig som voksen ved at lade dine børn have det sjovt med de smarte brikker. De kommer blandt andet i en kuffert og kan hurtigt ryddes op igen, når børnene er færdige med at lege med dem. Brikkerne har to praktiske størrelser, og der er ingen små dele, der kan gemme sig og være svære at få op igen.

Magformers

Der findes mange måder, hvorpå børn kan bruge deres fantasi. En af de sjove ting er ved at bygge figurer og ting ud fra diverse objekter. Og det er netop, hvad dine børn kan med Magformers sjove figurer. Magformers hører nemlig til blandt de førende producenter af magnetisk legetøj til børn. Magformers legetøj er desuden i den bedste kvalitet, så du trygt kan lade dit barn slå sig løs med at bygge alverdens sjove ting.

Magformers producerer fine, tynde paneler i alverdens fine farver. Panelerne er, som navnet antyder, magnetiske og kan sammensættes på næsten alle tænkelige måder. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og dit barn kan kreere alt, hvad han eller hun kan komme i tanke om. Her er det både 2D og 3D-konstruktioner, der kan bygges, alt efter hvordan de flotte paneler sættes sammen.

Varer 1-9 af 100

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-9 af 100

Side
pr. side
Faldende orden