Fri fragt over 999 kr. til pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret / Julegaver byttes indtil 31.01.22 - Leveringstid: 1-3 dage - Afhent ordre på Hårup Bygade 24, Silkeborg. Åben for afhentning: man-torsdag 8-15.30 og fredag kl.8-12. 

Vi finder ordren hurtig - så den er ofte klar indenfor 10 min.

Legemad

Legemad

Børn elsker at lege (og efterligne) voksne – og hvad gør voksne? De laver da mad, de tager på picnic, og de afholder teselskaber. Men for at man kan lege med al den mad, skal man først og fremmest have noget legemad – og det kan man købe her hos Elverbørn.

Nogle af vores mest underholdende minder fra dengang, vi var børn, var da vi stod i vores legekøkken og lavede mad til forældre, venner og andre gæster. Eller når vi havde en lille isbod eller bager, som vi kunne sælge friskbagt brød eller en kugle is fra.

Det er naturligvis minder, som dine børn også skal have lejlighed til at nyde, hvad end de så vil lege købmænd, eller om de blot vil lege med legemad.

Oplev et helt univers af legemad

Har man ikke før undersøgt mulighederne for at købe legemad, bliver man muligvis en anelse overrasket over det kæmpe univers, der eksisterer rundt om hele legemadskonceptet.

Du kan vitterligt få alt i legemad, hvad end det så er isvafler, iskugler i bæger, ispinde, toastbrød, ketchup, flødeboller, bagværk, bacon, salt og peber, mini yoghurt, bagels eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser.

Men det stopper ikke der, for man kan naturligvis også købe alt det relevante tilbehør. Det gælder vægte, indkøbsvogne, købmandsbod, legekøkken, knive, gafler, serveringsfade, kasseapparater, brødristere, komfurer, røremaskiner og så videre.

Det er altså ikke bare legemad, men derimod et helt univers af alt, som man overhovedet kunne drømme om, når man som barn skal lege købmand eller lege kok.

Legemad i træ

Der er overordnet set to typer af legemad, som vi sælger her på Elverbørn; legemad i træ og legemad i stof. Førstnævnte bliver blandt andet produceret af det populære legetøjsmærke Mamamemo. Det er en vellidt producent af legetøj, som bruger FSC-mærket træ til produktionen af deres legemad og dertilhørende udstyr.

FSC-mærket sikrer, at træet er blevet dyrket, fældet og behandlet på bæredygtig vis, hvilket ikke blot betyder lavere risiko for usunde stoffer i legetøjet, men også betyder, at skovene, hvor træet kommer fra, er blevet behandlet ordentligt. Det samme gælder for de medarbejdere, der har været involveret i processen.

Vi er meget stolte af at kunne sælge Mamamemo legemad her hos Elverbørn.

Legemad i stof

Den anden type af legemad er legemad i stof. Dette har naturligvis både sine fordele og sine ulemper i forhold til legemad i træ.

På den ene side gør det knap så ondt, hvis et barn sætter tænderne i legemad i stof, som hvis det var af træ – ligesom det i øvrigt heller ikke gør ondt at tabe stof legemad ned over tæerne. Omvendt kan legemad i stof også hurtigt blive en altså kedeligt og ulækkert at se på, hvis først det er blevet gnasket igennem – heldigvis kan det som regel vaskes.

Legemad er for børn i alle aldre

Legemad er ikke kun for de mindste. Faktisk er det en af de absolut mest populære typer af legetøj, fordi mange børn leger med legemad og leger købmænd helt op til 8-10 års alderen. Det kan virke sent, men af en eller anden grund er det virkelig en leg, som fanger børn i alle aldre.

Det er altså en god investering at købe legemad, fordi det, i modsætning til meget andet legetøj, er noget, som børnene kan blive ved med at bruge mange år ud i fremtiden.

Husk også at kigge med her på siden, hvor vi af og til kører gode Mamamemo tilbud på alt det fantastiske legemad fra Mamamemo. Måske du kan være heldig at finde det helt rette sæt legemad eller diverse tilbehør til en ekstra god pris.

Legemad i stof

Her finder du et stort udvalg i legemad og tilbehør til den lille kok og købmand. Elverbørn har legemad i stof og træ, som nemt skilles fra hinanden ved hjælp af velcro. Blandt produkterne er det kendte mærke HABA. Haba er kendt for sine kvalitets legetøjsprodukter indenfor træ, men har de seneste år også udviklet legemad i stof - beregnet til de lidt yngre. Legemad fra de kendte mærker Vilac og Haba er så flot lavet, at selv de større børn heller ikke kan holde fingrene fra legemaden. Elverbørn har et kæmpeudvalg af legemad i træ og stof. Her er alt, hvad man kan forestille sig inden for legemad og alt, hvad man kan få brug for i barnets lillelegekøkken eller købmandsbutik.

Varer 28-36 af 418

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 28-36 af 418

Side
pr. side
Faldende orden