Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Legetelte

Legetelt

Legetelte er et stort hit. Børn i alle aldre elsker at kravle ind i et legetelt det skaber en hyggelig hule stemning. Det er godt til barnet der har brug for at trække sig lidt en gang i mellem. Legetelte er også et godt udgangspunkt for at lege prinsesser på et slot, gemme sig for mor og far eller holde picnic med vennerne.

Legetelte fungerer godt som en indendørs udgave af et legehus men kan let pakkes væk igen når det ikke er i brug. De fleste legetelte kommer i en praktisk opbevaringstaske med håndtag der gør det let at tage med i eksempelvis sommerhus. Et legetelt kan også sagtens tages udenfor på en sommerdag.

Køb et klassisk legetelt fra Buiten Speel til den lille prinsesse eller pirat. Teltetet er et pop up telt i polyester. Det er 135 cm højt og 105 cm i diameter. Det pakkes let sammen igen og kommer i en praktisk opbevaringstaske.

Ønsker man et større telt har det danske brand Mamamemo lavet et indianertelt der er 190 cm høj og har en diameter på 140 cm. Teltet kommer i en praktisk pose med håndtag og er let at samle. Teltet har en grøn bund og et rundt vindue bagtil med net for. Teltets åbning lukkes let med velcrolukning. Teltet er coated så det er vandafvisende

Et legetelt er et legetøj barnet kan have i mange år. Det er godt til rolleleg og det er kun fantasien der sætter grænserne for om det er en bagerbutik, et magisk slot eller en troldehule. Det kan også være en tryg hule barnet kan slappe af i eller i ro og mag kigge eller læse i en bog.

1 vare

pr. side
Faldende orden
 • På lager
  TILBUD
  Ludi Legesæt med 3 tunneller
  Tilbudspris 449,00 dkk Normalpris 499,00 dkk
  Ludi Legesæt med 3 tunneller
 • 1 vare

  pr. side
  Faldende orden