Fri fragt over 999 kr. til pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-3 dage - Afhent ordre på Hårup Bygade 24, Silkeborg

Åben for afhentning: man-torsdag 8-15.30 og fredag kl.8-12. Vi finder ordren hurtig - så den er ofte klar indenfor 10 min.

Legetøjsfigurer

Legetøjsfigurer

Her finder du legetøjsfigurer til alle former for rolle leg, fra action figurer, bondegårdsdyr, My little ponys og meget mere.

Legetøjsfigurer ligger op til rolleleg der er udvikler børns evne til at sætte sig i en andens sted og samtidig stimulerer det evnen til fri fantasileg.

Legtøjsfigurer fra populære tv-serier og film som eksempelvis Batman og Robin, Avengers, Spiderman, My little pony og Paw Patrol er noget der rigtig hitter så har dit barn en favorit serie i tv så vil en legetøjsfigur fra serien være et kæmpe hit der ligger op til mange timers fantasifuld leg.

Køb eksempelvis den nyeste udgave af Paw Patrol figurerne. Paw Patrol kommer hele tiden med nye spændende serier til børn og der kommer nye legetøjsfigurer der passer til den nyeste serie dine børn ser.

Du kan også købe klassiske legetøjsfigurer fra det kendte brand Schleich der har eksisteret siden 1935. Schleich er tysk kvalitet i højsæde. Schleich bruger meget tid på at udvikle hver figur med udgangspunkt i hvad deres målgruppe ønsker og hvert år kommer der nye spændende figurer til.

Designerne bruger lang tid på research af hvert dyr så det bliver så korrekt så muligt. Det er vigtigt at figurerne er så naturtro så muligt og i skalerbar målestok. Til sidst i udviklingsprocessen konsulteres diverse eksperter som dyrlæger og zoologiske haver for at opnå det bedste og mest naturtro udseende.

De fine naturtro Schleich figurer males i hånden og tjekkes grundigt igennem hele fremstillingsprocessen så der sikres den absolut bedste kvalitet. Schleich anvender udelukkende uskadelige materialer til fremstilling af deres figurer og de holder strengt opsyn med deres materiale leverandører i forhold til gældende internationale krav til legetøj.

Schleich laver bondegårdsdyr, vilde dyr, feer og fantasidyr, dinosaurs, monstre, Smølferne og så har de en udvidet serie med heste og alt hvad du kan ønske dig af udstyr til.

Varer 1-9 af 331

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-9 af 331

Side
pr. side
Faldende orden