Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Lynhurtig levering

Biler & bilbaner

Biler og bilbaner har altid været et hit blandt drenge og voksne mænd. Fart og spænding er dragende.

Når en lille dreng ser en lille klassisk legetøjsbil, som stråler i lakken, så må han bare have den. Det er som om legetøjsbilen har en magnetisk effekt på en lille dreng. 

Små metal biler til børn

Det tyske firma GOKI laver nogle flotte små biler til børn. Bilerne er 1:60 i størrelsen og der er både små Range Rover legetøjsbiler, Porsche legetøjsbiler og BMW legetøjsbiler. Alle er de lavet i metal og egnet til børn fra omkring 4 år. Dog ikke til børn under 3 år, da de indeholder små dele. De laver også den klassiske Bobbel eller Beatle fra VW og Oldtimer biler med Pull back effekt. Pull back effekt betyder at bilen kan trækkes tilbage – og når barnet så slipper bilen, så racer den afsted. 

Store biler til børn

Er du på jagt efter store biler til børn? Så er der også mange muligheder her hos Elverbørn.

Brüder laver meget store landbrugskørertøjer til børn. Ofte er de omkring 40 cm i længden. Nogen større og nogen mindre. Blandt andet flotte traktorer til børn i plast, som virkelig kan holde til at blive leget med. Bagefter traktoren kan der blive sat en flot anhænger på.

John Deere laver også deres kendte grønne traktor som legetøjsbil. Her er der fokus på forskellige udformninger af den samme traktor.

Ser dit barn til gengæld meget Youtube – så er han nok faldet over de mega seje Monster Jam bilshows fra USA. I programmet kører disse total gejlet firhjulstrukket biler over alle mulige forhindringer. De nærmest flyver igennem luften. Nogle af bilerne har en et haj formet eller et drage formet chassis ovenpå de mega store hjul.

Jeg vil faktisk sige – at selvom dit barn ikke har set programmerne – så vil Monster Jam legetøjsbilerne være et hit. De findes både små biler til børn og store biler til børn. De findes også som fjernstyrede biler til børn. De enkelte Monster Jam biler har navne som Alien Invasion, Avenger, Bakugan Dragonoid, Barbarian, Big Kahuna og Black Pear.

Bilbane legetøj

Når man nu har købt biler til børn. Så sker det også ofte at børnene gerne vil en bilbane. Der findes naturligvis både bilbaner i træ, bilbaner i metal og bilbaner i træ. 

Bilbaner i træ

Small foot, Plantoys, New Classic Toys og Wonderworld laver alle bilbaner i træ. 

Her kan man også finde bilbaner til børn på 2 år.

Bilbanerne til børn på 2 år må ikke indeholde for små dele. Derfor er det også vigtig at være obs på dette, når man køber en bilbane i gave til et barn på 1 år eller 2 år. De er også nemmere, at bruge. Ofte hænger bilerne i træ sammen. Så skal barnet placere bilerne i toppen – og når barnet slipper bilerne – så kører de ellers i høj fart zig-zag ned af rampen.

Biler til børn over 3 år er til gengæld større og lide mere avanceret.

Small Foot laver en af de højeste bilbaner. De er 72 cm høj. Her kan bilerne virkelig få fart på. Bilbanen er som en kuglebane, dog med biler. Banen er lavet af massivt bøgetræ og sporene er i krydsfiner.

Bilbanen består af to dele som sættes ovenpå hinanden. Det er en fornøjelse for både store og små at se bilerne suse ned ad banen. 

Bilbaner i plast

Bosch og Speedcar laver seje bilbaner i plast.

Bocsh bilbanerne er ofte kombineret med en bilgarage. Speedcar har ofte fokus på en masse seje loops i deres bilbaner.

Valget er dit

Så når du skal købe en bilbane til dit barn, så skal du have fokus på et par ting. Hvilken alder har barnet? Er det under 3 år – for så er det de fine træ bilbaner og/eller bilgarager du skal kigge på.

Er barnet over 3 år? Så skal du kigge på hvad dit barn synes er spændende. Er det fuld fart frem -  rundt i loops - med legetøjsbilen? Eller er det vigtig for barnet at have en kombineret bilbane og bilgarage i ét. Mulighederne er mange.

Varer 1-9 af 317

pr. side
Faldende orden

Filtrer produkter:

 • TILBUD
  Mamamemo Bilrat m. pedaler, nøgle og gear
  Tilbudspris 479,00 dkk Normalpris 499,00 dkk
  Mamamemo Bilrat m. pedaler, nøgle og gear
 • TILBUD
  Plantoys Brandbil - gåvogn
  Tilbudspris 399,00 dkk Normalpris 699,00 dkk
  Plantoys Brandbil - gåvogn
 • TILBUD
  Vilac City - Stor garage i træ
  Tilbudspris 899,00 dkk Normalpris 1.000,00 dkk
  Vilac City - Stor garage i træ
 • TILBUD
  Le Toy Van - Stor garage i træ - Vintage
  Tilbudspris 599,00 dkk Normalpris 899,00 dkk
  Le Toy Van - Stor garage i træ - Vintage
 • Tilbudspris 629,25 dkk Normalpris 875,00 dkk
  Goki Gåbil I Metal - Grøn
  Udsolgt
 • TILBUD
  Le Toy Van - Le Grand Garage - Stor garage i træ
  Tilbudspris 935,00 dkk Normalpris 1.100,00 dkk
  Le Toy Van - Le Grand Garage - Stor garage i træ
 • Varer 1-9 af 317

  pr. side
  Faldende orden