Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

Motorisk legetøj

Her finder du vores store udvalg af motorisk legetøj, der styrker dit barns finmotorik samt styrker balancen på en både sjov og lærerig måde. Du finder motorisk legetøj som bl.a. Bilibo skallen, som er en god balanceudfordring for dit barn, samt styrker og stimulere barnets fantasi. Du finder et hav af forskelligt legetøj, der styrker motorikken lige her. Se bl.a. også vores Balanco balancebræt, gymnastikbolde og meget mere.

Motorisk leg i haven

Det er vigtigt for børn i alle aldre at komme ud og bevæge sig, samt blive stimuleret motorisk. Det fremmer både barnets sundhed, indlæringsevne og sociale - og personlige kompetencer.

Især om sommeren skal de ud i haven og løbe rundt i bare tæer, så de rigtig kan mærke græsset kilde under tæerne. De kan boltre sig med at krybe, kravle, trille, hoppe, slå kolbøtter, snurre rundt, gynge, lege med mudder og vand, lave rytmer med skovlen på spande, udfordre balancen og meget mere.

 


  

Sjov med Gonge Riverstones

Gonge River stones er flade trædesten til motorisk leg!

River stones er inspireret af stenene i vandet. De skønne farver i Gonge River Stone-serien indbyder til leg. Trædestenene giver utallige muligheder for især udendørs lege såsom jorden er giftig, stopleg og hop fra sten til sten. Gonge River Stone kan nemt indgå i andre motoriske lege, og der kan bygges en spændende forhindringsbane med trædestenene.

Trædestenene kan anvendes til "jorden er giftig", balancetræning og meget andet.

Lav en sjov forhindringsbane med Gonge River stones!

 


  

Gonge gymnastik faldskærm til børn er leg og motion for hele kroppen!

Faldskærmen fra Gonge opfordrer til grupppeleg uden indbyrdes konkurrence.

En faldskærm er en skøn måde at udvikle fundamental fysisk koordination og motorik på. De mange anvendelsesmuligheder inspirerer både børn og voksne til sjove og rørige aktiviteter.

Faldskærmen er lavet af farverig, letvægts og brandhæmmende polyester, og med meget stærke håndtag. Faldskærmen har 6 forstærkede håndtag, og en diameter på 3,5 meter.

Svæv videre her!

Let fra jorden med faldskærmen

 


 

Tummelumsken i naturen

Gonge Tumletop, Tummelumsken, er en rigtig god motorisk udfordring!

Tummelumsken er så stor, at der er plads til to børn på én gang - så nu bliver det bare dobbelt så sjovt! Med blot en smule opfindsomhed har toppen uanede anvendelsesmuligheder.

Toppen fra Gonge kan bruges på traditionel vis til at sidde i og tumle rundt og rundt. Tummelumsken kan også vendes, og så den bliver til en bakke, som først bestiges og derefter hoppes ned fra. Kan den mon bruges som hat eller måske et skildpaddeskjold? Eller hvad med at tage toppen med i svømmehallen og bruge den som en båd?

Tumletoppen fra Gonge har en sikkerhedskant, så små fingre ikke kommer i klemme mellem kanten af toppen og underlaget. Denne motoriske top fra Gonge er fremstillet i et hårdt, slagfast og meget holdbart plastmateriale, der gør den anvendelig til både private og institutioner.

Bliv tummelumsk med tumletoppen!

 


 

Sjippetove med forskellige motiver på håndtagene - Sjov for både børn og voksne!

Sjipning er mest en pigeleg, men drenge kan også blive bidt af udfordringen, hvor det kun er kreativiteten, der sætter grænser.

Den mest velkendte sjippeleg må være at sjippe i bue; At sjippe i bue vil sige at sjippe i et langt tov, som andre holder. To personer svinger tovet, og resten hopper diagonalt i forskellige kombinationer. Når man er hoppet ud af buen, løber man rundt om svingeren, og er klar til næste hop. Køen af hoppere slanger sig derved rundt om buesvingerne som i et 8-tal. Fejler man i et hop, overtager man ”svinge-rollen”, og den nye hopper kommer bagerst i køen af hoppere. Den første hopper bestemmer kombinationen – som i kongens efterfølger.

Hvem kan lave de sejeste tricks eller sjippe flest omgange? Mulighederne er mange!

Sjip i sjippetov er sjovt

1 til 78 ud af 457

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

1 til 78 ud af 457

pr. side

Sorter faldende
 1. Side:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Præcisér din søgning

Materiale
 1. Bæredygtig
 2. FSC-certificeret
 3. Svanemærket
 4. Naturgummi
 5. Pap
 6. Papir
 7. Silikone
 8. Træ
 9. See all
Alder
 1. 0 - år
 2. 1/2 - år
 3. 1 - år
 4. 1 1/2 - år
 5. 2 - år
 6. 3 - år
 7. 4 - år
 8. 5 - år
 9. See all
Mærke
 1. Apollo
 2. Astrup
 3. Babe
 4. Baby to Love
 5. Barbapapa
 6. Barbo Toys
 7. Bolli
 8. Buiten Speel
 9. See all
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige