Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Perler og tilbehør

Perler og tilbehør

Perler er superpopulære blandt børn selv mange voksne kan fordybe sig i den hyggelige beskæftigelse i timevis. Med perler er der et hav af muligheder. Lav perlearmbånd, halskæder og nøgleringe eller måske påskepynt eller juledekorationer til juletræet. Du kan også lave bordkort, legemad eller store vægdekorationer til værelset.

Perler er et klassisk stykke legetøj. De kendte perler i plast fra Hama kommer i flere størrelser og du kan få tema sæt og selvlysende perler eller perler med glitter effekt i.

Du kan få et bredt udvalg af perleplader der er formet som en bil, prinsesse eller måske julemanden. Du har også mulighed for at købe firkantede plader der kan kobles sammen så du kan lave en kæmpe perledekoration. Køber du en gennemsigtig plade har du mulighed for at lægge en skabelon under. Du kan hente skabeloner ned fra nettet og printe dem med lige det tema der passer til dig så det er bare at komme i gang.

Perleplade lavning er en god ferie beskæftigelse og når først børnene er startet er det svært at få stoppet dem igen.

Perler er med til at træne urolige børn i at kunne sidde stille og fordybe sig og det styrker deres fingermotorik og pincetgreb og er samtidig en god måde for barnet at træne fri fantasi.

Hama

Hama Perler blev grundlagt i 1961 af Malte Haaning. Malte startede med at producere sugerør, forskellige plasticartikler som pindemadpinde, sjippetov, fluesmækkere, fuglefoderhuse og andre sjove ting. Men i 1972 besluttede Malte Haaning sig for at producere rørperler, da der var stor efterspørgsel efter dette.

Aquabeads

Aquabeads er perler der ikke skal stryges. Perlerne sprayes med vand og klistre der ved sammen så de sidder lige så godt sammen som hvis du stryger. Forskellen er at her kan barnet selv klistre perlerne sammen uden hjælp fra en voksen.

Aquabeads puttes på pladen med den medfølgende opsamler pen der samler perlerne op med en lille tang i enden. Når perlepladen er lavet færdige sprayer man blot med den medfølgende vandforstøver og perlerne klistrer sammen. Du venter blot til de er tørre.

Varer 1-9 af 149

Side
pr. side
Faldende orden

Filtrer produkter:

Varer 1-9 af 149

Side
pr. side
Faldende orden