Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Leveringstid: 1-3 dage - Afhent ordre på Hårup Bygade 24, Silkeborg

Sand og strandlegetøj

Sand og strandlegetøj

Hvem elsker ikke at lege med sand. Den perfekte ferieaktivitet som børn kan få flere timer til at gå med om det er på ferien sydpå, i sommerhus ved Vesterhavet eller bare i sandkassen.

Hos Elverbørn.dk kan du få et stort udvalg af legetøj til sand og vandleg.

Du kan få sæt der indeholder alt hvad du har brug for eller enkelte dele som skovl, rive, spand, sand forme og meget mere.

Børn elsker at bygge sandborge, grave en voldgrav og fylde den med vand og dekorere det med muslinger. Begrav mor og far eller grav ned til kineserne. Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan bruge vand og strandlegetøjet til.

Alt vores sand og strandlegetøj er udelegetøj og lavet til at kunne holde til vejr og vind så du ka tage det med i sandkassen om det regner er er høj solskin.

Sand leg er sansestimulerende for børn og de får meget ud at lege med vand udforske hvad man kan med vand og kombinationen af vand og sand. Forme mudder, bygge en dam eller samle glinsende sten i vandkanten med en spand.

Køb dit sandlegetøj uden kemi fra blandt andet mærker som Dantoy der er meget miljøbevidste.

Dantoy

Det er bare lidt sjovere at være barn, når man har noget fedt legetøj at lege med. Det ved Dantoy. Derfor producerer de et bredt udvalg af alverdens slags legetøj i plastik, som du kan handle her hos os. Her er især legetøj til strandturen et hit blandt børn. Med skovl, rive, spand eller sandmølle kan dit barn bruge mange timer på de danske strande med at bygge og nedbryde alverdens sjove konstruktioner.

Dantoy har lanceret en ny serie der er endnu mere bæredygtig end tidligere. Dantoys nye serie fremstillet af sukkerrør og er 100% svanemærket i naturlige farver.

Se alt det fine sand og strand legetøj her.

Varer 1-9 af 126

Side
pr. side
Faldende orden

Filtrer produkter:

Varer 1-9 af 126

Side
pr. side
Faldende orden