Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside

Slinky fjeder

Slinky fjeder

En slinky fjeder, en fjeder, den gående spiralfjeder, en gående fjeder, trappefjeder eller en magisk fjeder. Kært barn har mange navne. Selve navnet Slinky stammer tilbage fra 1940’erne og er en af kompleks fysisk bevægelse. En slinky fjeder defineres som et legetøj, der består af et løst metal (oprindeligt var det metal) eller plastikfjeder, som man kan få til at "gå" ned ad trappen, når dens spoler adskilles og lukkes op.

Hvordan bruger man et Slinky legetøj / en gående fjeder?

Du kan både bevæge slik fjederen mellem hænderne eller stil den på et trappetrin og se hvordan Slinky fjederen bevæger sig rytmisk ned af trappen.

Det er virker meget beroligende at sidde og bevæge en slinky fjeder mellem hænderne. Dens rytmiske bevægelser minder lidt om havet der skvulper frem og tilbage.

Hvilke typer slinky legetøj findes der?

Du kan købe et bredt udvalg af slinky fjeder hos Elverbørn.

Slinky fjeder stor

Leder du efter en stor slinky fjeder har vi en i plast som er 7,5 cm i diameter. Selvom slinky fjedre startede med at være i metal, så er denne type slinky fjeder i plast – nok den vi alle kender bedst fra vores barndom.

Slinky fjeder metal

Vi har slinky fjedre i metal. De fås i størrelse Ø 3 cm til Ø 6 cm.  De helt små slinky fjedre er ikke store nok til at kunne gå ned af en normal trappe. De egner sig bedre til at holde i hånden og skubbe den fra side til side. Særlig velegnet til de mindre hænder som børn har.

Slinky fjeder bruges ofte som den lille gave til jul. Fx som kalendergaver. Børn elsker at lege med slinky fjedre, da det er meget fascinerende, at se dem bevæge sig ned af trappen.7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Præcisér din søgning

Materiale
 1. Plast
 2. Metal
Alder
 1. 3 - år
 2. 4 - år
 3. 5 - år
 4. 6 - år
 5. 7 - år
 6. 8 - år
 7. 9 - år
 8. 10 - år
Mærke
 1. Kuenen
 2. No name
 3. Small Foot
Pris
Køn
 1. Dreng
 2. Pige