Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Tog

Tog

Tog til børn er superpopulært. Du kan eksempelvis få fødselsdagstog i mange fine varianter med eventyr tema eller cowboy eller dinosaurer fødselsdags tog. Fødselsdagstog er en oplagt gave til barselsgave eller barnedåb. Husk at købe lys til her kan du også få mange fine varianter, klassisk hvid, lyserød, blå eller regnbuefarvet.

Det er også meget populært med navne tog til at dekorere værelset med. Du køber blot et førerhus, vogne med de bogstaver du skal bruge og eventuelt en løs vogn i enden. Det pynter rigtig fint i en vindueskarm eller på en kommode eller reol på barnets værelse. Du kan både købe navnetog i naturtræ og med farvede vogne. Navnetog et en oplagt gave til barselsgave eller barnedåb.

Tog generelt er noget der fascinerer børn især de maskin glade drenge. Du kan få klassiske legetøjstog i mange udgaver til barnet at lege med eller du kan få børnebøger med tog med fine billeder og nogle med forskellige tog lyde.

Køb eksempelvis det fine togsæt fra PlanToys

Denne togbane er formet som et 8-tal og har i alt 29 dele.

Til togbanen medfølger en tunnel, så toget kan køre i rundt i et 8-tal. Der er både farvet og neutral-farvet spor samt et spor - der giver mulighed for tilføjelse af ekstra spor. Toget har ingen magnetiske forbindelser af hensyn til børns sikkerhed.

Et fantastisk togbanesæt lavet i bæredygtige materialer 100% økologisk gummitræ og naturlige frugtfarver. Togbanen anbefales til børn fra 3 år.

Vi har også flere fine stabeltog som eksempelvis det fine stabeltog fra Melissa & Doug i træ.

Der medfølger 15 klodser til dette tog som kan sættes på de enkelte vogne.

Klodserne eller blokkene kan også bruges til stabling, bygning og sortering, og de glatte rullende togvogne er supersjove at lege med.

Førervognen og to togbiler er stablet fulde med 15 stk. farverige træblokke. Stabeltog er godt til at øve farve og form genkendelse, hånd øje koordinering og fantasifuld leg.

Varer 1-9 af 111

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-9 af 111

Side
pr. side
Faldende orden