Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Trækvogne

Trækvogne

En trækvogn er super god at have til leg med børnene eller til transport på turen. Så har du plads til oppakning og børn i vognen. Når børnefamilien skal på tur kan der være brug for en trækvogn til alt det man skal have med til store og små.

Hos Elverbørn.dk har vi mange forskellige typer trækvogne. Vi har helt sikkert noget der passer netop dit behov.

Du kan få mange forskellige udgaver:

Trækvogn i træ

Trækvogne i træ er meget solide og slidstærke og bruges typisk til institutions brug. De er af høj kvalitet og kan typisk holde til mange kilos belastning, men de er også ret tunge at trække med så det kræver lidt armkræfter.

Foldbar trækvogn

En foldbar trækvogn er god til en tur i Legoland, en tur i Zoo eller lignende. Den er let og vejer ikke meget og der kan typisk være 1-2 børn samt tasker, køletaske og lignende. En foldbar trækvogn foldes let ud og pakkes let sammen så den fylder ikke meget at har opbevaret og der er fint plads i bilen til den når i skal på udflugt.

Lille lege trækvogn

En lille trækvogn er beregnet til at børn kan trække rundt med deres legetøj. Bamse kan få en køretur eller den kan bruges som alternativ til dukkevogn. Børn synes også det er sjovt at have en trækvogn med ud i haven til at samle grene, sten og lignende. Det er god træning af barnets fysik og motoriske udvikling at bruge en lege trækvogn.

Se det store udvalg af forskellige trækvogne fra kendte mærker som Small foot og Plantoys her.

1 vare

pr. side
Faldende orden
 • På lager
  TILBUD
  Small Foot Foldbar Trækvogn XXL - m. soltag
  Tilbudspris 899,00 dkk Normalpris 1.199,00 dkk
  Small Foot Foldbar Trækvogn XXL - m. soltag
 • 1 vare

  pr. side
  Faldende orden