Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Trampoliner

Trampoliner

Alle børn burde have en trampolin. Trampoliner er sjove at hoppe på selv og sammen med mor og far eller med sine venner. Med en trampolin kan du træne seje tricks, se hvor højt du kan hoppe og meget mere. En trampolin er god træning af motorikken og det styrker barnets balanceevne og muskulatur og samtidig får barnet brugt energi på en sjov og underholdende måde. Børn i alle aldre elsker at hoppe på trampolin og de kan få flere timer til at gå med at lave sjove hop og tricks på trampolinen.

De små trampoliner er gode starter trampoliner og barnet kan blive ved med at bruge dem i mange år efter. De fleste trampoliner kan klare op til 100 kg vægt så forældrene kan også bruge den til hjemmetræning. De små trampoliner kan sagtens bruges inde og er perfekte til det aktive barn, til at brænde krudt af indendørs på triste vinterdage hvor man helst vil være inde og lege. De små trampoliner kan også let stilles på højkant når de ikke er i brug så de fylder minimalt og de kan også tåle at blive taget med udenfor på terrassen når vejret tillader det.

Gode råd til hop på trampolin:

  • Hop kun en ad gangen – Det kan være farligt at hoppe flere sammen.
  • Tjek omgivelserne før du hopper – Tjek at der ikke er noget barnet kan komme til skade ved at hoppe ind i, rundt om trampolinen inden brug.
  • Lav ikke vilde tricks – Overvej hvilke tricks der vil være ok at lade barnet lave. En forkert landing på ryg og nakke kan være farligt.
  • Hold opsyn – Små børn bør ikke hoppe uden opsyn.
  • Tjek trampolinen jævnligt – Tjek trampolinen igennem jævnligt for om noget er gået løs eller gået i stykker.

Se de mange fine trampoliner fra bland andet My hood og Megaform, til børn her.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden