Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

TOY^2 Track Connectors

Få meget mere ud af bl.a. jeres DUPLO og BRIO ved at bygge det sammen.

Byg op, byg rundt, byg stabilt. Dette er pakken for de begyndende Builders, der har lyst til at prøve at bygge plastikklodser og trætogbaner sammen.

Udfordrer børnenes kreativitet.

Byg i 2 lag og henover f.eks. et dørtrin og få noget ud af dine egne byggeklodser og trætogbaner. Behøver ikke at kræve rigtig mange klodser eller skinner, bare du bruger TOY2 Track Connectors imellem hver skinne, så skabes noget helt unikt hos jer.

Alle typer TOY2 Track Connector klodser er designet til at have samme skinne højde, som giver en plan og stabil togbane - selv når byggeriet er avanceret.

Alle TOY2 Track Connectors klodser er designet til at kunne sidde midt ind i DUPLO/BiOBUDDi-plader, for at give størst mulighed frihed for de kreative udfoldelser.

 

 

Lille forbindelse med stor værdi

Danskerne kender og elsker bl.a. både DUPLO® og BRIO®. Legetøj, som vi har leget med i generationer, og som stadig er sjovt at bygge med. Men har du prøvet at lege med begge dele på én gang? Med de nye TOY2 Track Connectors får du en lille forbindelse med stor værdi. Nu kan du nemlig forbinde det legetøj du allerede har og pludselig opstår helt nye muligheder for endnu sejere, vildere og mere stabile togbaner.

TOY2 Track Connectors skaber ikke bare mere leg, det hjælper også dig og dit barn med at dyrke kreativiteten – sammen. Byg lige det du drømmer om både i højden, længden og med masser af bakker og kryds undervejs på banen.

Både store og små kan bygge løs på kryds og tværs af aldre og køn. En fantastisk leg som hele familien kan tage del i!

Få mere leg med det legetøj du allerede har, det er det Track Connectors sikrer.

Se dét kan mor og far li’: mere leg med det legetøj du allerede har. Udover at TOY2 Track Connectors forbinder og giver ny værdi til de eksisterende legetøjsklassikere, som du sandsynligvis allerede har, så kan du også tilføje TOY2 Track Connectors til legen med god samvittighed. Vi har nemlig tænkt helt ned i detaljen:

Vi bruger genanvendeligt plastik, producerer lokalt og håndpakker TOY2 Track Connectors i bæredygtig karton og bæredygtige og genanvendelige poser. Og TOY2 Track Connectors har selvfølgelig også den lovpligtige europæiske CE-certificering, så du ved at dit barn trygt kan lege løs.

1 vare

pr. side
Faldende orden
 • På lager
  TILBUD
  Toy^2 Track Connectors - Basic Pack Small
  Tilbudspris 150,00 dkk Normalpris 239,00 dkk
  Toy^2 Track Connectors - Basic Pack Small
 • 1 vare

  pr. side
  Faldende orden