Elverbørn returret på legetøj
Elverbørn fri fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv
Elverbørn levering
Elverborn Kunderservice
Lager i Silkeborg - mulighed for afhentning.
Forside


Mandalas - Blomster & bær

Mandalas - Blomster & bær

Denne Mandalas malebog indeholder de fineste blomster og blade, bær og kogler. Bogen er illustreret af  Jan Christensen, der har dedikeret forsiden til sin datter, der er døbt Vilde Rose.

Motiverne er cirkelrunde mønstre, der ender med at blive farvestrålende kunstværker. Leg med de spændende former og nyd frigjortheden fra vante farvekombinationer. At male Mandalas er en kreativ og beroligende aktivitet i en ellers hektisk tid.

Mandalas malebøgerne giver fælles oplevelser på tværs af generationer. Alle aldre er lige godt underholdt og oplever samme ro og fordybelse. Sluk fjernsyn og mobiler og nyd at farvelægge de smukke mønstre. Der er rum til mange gode snakke, mens I sammen fordyber jer.

Det systematiske forløb virker beroligende, styrker koncentrationsevnen og fastholder fokus. Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen siger: "Mandalas malebøgerne er et udmærket redskab til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer ind i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration."

Indbindingen af malebogen er foretaget, så hver enkelt side kan tages ud for sig. Papiret er kartonagtigt tykt og desuden er der kun trykt en Mandala på den ene side. Farvelæg med farveblyanter, tusch og akvarelfarver.

De farvelagte Mandalas er rene kunstværker og kan bruges som kort, hænges direkte på væggen eller indrammes og gives væk som en meget personlig gave. Motiverne kan ligeledes bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

 

  • Format: 21 x 27 cm
  • 32 sider
  • Fra 6-99 år
  • 200g bæredygtigt FSC papir
  • Trykt i Danmark
  • EAN 978-87-92484-80-2
Mandalas - Blomster & bær

Mandalas - Blomster & bær

På lager. ØNSKER

Levering: 1-3 hverdag

59,00 dkk

Afhentning SilkeborgTilbud på legetøjGratis Gaveindpakning   
 
julebytte