Fri fragt over 999 kr til PostNord Pakkeshop - 30 dages returret - Lynhurtig levering

Vi tilbyder levering fra 49 kr. med DAO, PostNord og GLS. Du kan også vælge at afhente din ordre på vores adresse: Georg Jensens Vej 2D i Silkeborg. Vi sender en mail til dig, når din ordre er klar til afhentning.

BEMÆRK: Vi har ingen fysisk butik. | Kundeservice: Skrive mail til mail@elverborn.dk - eller ring til 20 11 04 05 (åben man.-tors. kl.12-14 samt fre. kl.9-11).

Legetøj til børn

Elverbørn har siden 2007 forhandlet legetøj til børn.

Mange år er gået, men ambitionen er fortsat den samme; vi vil være din foretrukne forhandler af børnelegetøj. Den ambition forsøger vi at indfri gennem et unikt sortiment, udvidet returret, lynhurtig levering og mange andre værdifulde kundefordele.

Trænger dit barns legetøjssamling også til en opgradering, så er du kommet til de helt rigtige. Her på siden kan du nemlig shoppe alt fra hyggelige børnebøger og tusser i alverdens farver til kuglebaner og legekøkkener. Vi forhandler det hele – og lidt mere til.

Vi fører et kæmpe udvalg af legetøj til piger og drenge, så du kan være helt sikker på, at vi også har noget, som vil falde i dit barns smag.

Billigt legetøj i den helt høje kvalitetsende

Elverbørn er synonym med billigt legetøj til børn i alle aldre.

Gode samarbejdsaftaler har gjort det muligt for os at forhandle børnelegetøj og babylegetøj til priser, hvor alle forældre kan være med. Under vores mange kategorier har vi gjort det muligt at sortere de mange tusinde legesager efter pris. Der er derved rig mulighed for at finde legetøj, der matcher ens budget, hvad enten man leder efter en gave til den nyfødte baby eller det lidt større barn.  

Billigt legetøj er ikke altid lig med kvalitetslegetøj, men hos os kan vi garantere legetøj i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få kvalitet for alle pengene, når du bestiller legesager fra vores webshop.

Legetøj til børn og baby fra alle de kendte mærker

Om dit barn er 0, 2 eller 8 år, så har vi helt sikkert noget, der passer til ham eller hende.

Til de helt små fører vi bl.a. et bredt udvalg af uroer, vågelamper, autostole og sutteflasker, mens vi til de lidt større børn kan byde ind med produkter som perler, puslespil, trampoliner, legetøjsvåben og mange andre skønne produkter.

Lige nu kan vi tilbyde børnelegetøj og babylegetøj fra næsten 200 mærker. Mange af mærkerne kender både du og dine børn formentlig allerede. Vores mest populære mærker består bl.a. af følgende:

Find vores komplette liste over mærker her. I vores digitale legetøjsbutik har vi fra tid til anden fornøjelsen af at introducere nye mærker, så hold godt øje med vores sortiment. Antallet af repræsenterede legetøjsmærker hos Elverbørn er kun steget med årene og forventes kun at stige endnu mere i fremtiden.

Vores legetøj skaber glæde og fremmer barnets udvikling

Børn betragter livet som en stor leg – og sådan skal det selvfølgelig være.

Børns kreativitet er ofte så stor og fascinerende, at de ikke behøves andet end et par simple remedier for at kunne have det sjovt i timevis. F.eks. kan noget så simpelt som pinde, sand og sten danne ramme for mange timers leg i haven. Dog vil børn gerne udfordres og variere deres leg, hvorfor det er svært at undvære legetøj i traditionel forstand.

Elverbørn – din online legetøjsbutik – forhandler legetøj, som ikke kun holder dit barn underholdt og skaber glæde i hverdagen.

Legetøjet kan også have en positiv indvirkning på barnets udvikling, da meget af legetøjet styrker både kreativiteten, finmotorikken, grovmotorikken, logikken og ikke mindst balancen. Derudover er der rig mulighed for at styrke børns koncentration og logiske sans, ligesom man kan give børn et større indblik i samfundet, menneskekroppen og endda dyrelivet gennem legetøj. Alt dette sker helt uden, at dit barn tænker over, at det er i færd med at styrke sine kompetencer, idet barnet har det sjovt og trives.

Vi har faktisk en hel kategori med motorisk legetøj med hundredevis af spændende legesager til både små og store børn. Med dette legetøj kan man bl.a. træne finmotorikken og sansemotorikken på en sjov og spændende måde. Prøv f.eks. de sjove balancesten, de farverige sjippetove eller de udfordrende jongleringsbolde.

Din digitale legetøjsbutik har åbent døgnet rundt

Elverbørn har fravalgt at have en fysisk butik til fordel for en moderne, brugervenlig og sikker webshop, som kan besøges døgnet rundt. Det har vi gjort, så du kan købe legetøj hos os, hvad enten du bor i den sydlige, østlige, vestlige eller nordlige del af landet. Vi sender alle vores varer fra vores danske lager og leverer til hele landet på få hverdage.

Helt øverst kan du holde øje med, hvornår vi afsender ordrer næste gang. Skal din pakke også med i næste sending, så sørg blot for at bestille, inden tiden løber ud.

Vi har ikke døgnbemanding, men har du brug for hjælp til at finde det perfekte børne- eller babylegetøj til dit barn, så kontakt os gerne. Vores dygtige folk skal nok hjælpe dig godt videre.

Vi forhandler også masser af ting til børneværelset

Hos Elverbørn nøjes vi ikke med at føre et attraktivt udvalg af legetøj til børn og baby. Vi forhandler også en verden af søde, hyggelige og tryghedsskabende ting og sager til børneværelset.

Står du for at indrette børnenes værelser, så besøg med fordel kategorien børneværelset, hvor der venter dig en masse spændende varer.

Du kan bl.a. købe følgende til børneværelset:

  • Højdemålere
  • Smykkeskrin
  • Plakater og rammer
  • Ure
  • Navnetoge
  • Tæpper og puder

Med andre ord; du kan købe alt til din guldklumps værelse hos os.

Legetøj er altid en god gaveidé

Står du og leder efter den perfekte gave til et barn, så er en eller anden form for legetøj selvfølgelig det oplagte valg. Som barn kan man nemlig ikke få for meget legetøj, og alt nyt er som bekendt spændende. Og når det så endda er muligt at købe legetøj på nettet til lave priser, så bliver denne gaveidé kun endnu bedre.

Hos Elverbørn finder du gaver til enhver festlig lejlighed. Vi sælger både små og store gaver til børn i flere aldersgrupper. Find bl.a. følgende gavetyper:

  • Adventsgaver
  • Julegaver
  • Gaver til drenge
  • Gaver til piger
  • Kalendergaver
  • Barselsgaver

Find de allerbedste gaver til børn på siden gave. Du kan evt. tilkøbe gaveindpakning, hvis du gerne vil uddelegere den opgave.

Og skulle gaven mod forventning ikke være noget for barnet, så bytter vi med et smil.  

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

1. GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Elverborn.dk ved Eworld Aps (”Elverbørn”, "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

 

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Elverbørns hjemmeside, www.elverborn.dk("Hjemmesiden").

 

1.3 Elverbørn er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Elverbørn kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer

med det formål at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt

vise dig relevante tilbud. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

 

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om

den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Denne behandling af oplysninger sker med det formål, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger

om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer med det formål og for at kunne varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk.1, litra f.

 

2.4 Når du tilmelder dig vores kundeklub, bliver du bedt om at oplyse fx navn, adresse, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnr., antal børn og dine børns fødselsdato, dine præferencer og interesser m.m. Udover navn, adresse og e-mailadresse vælger du selv, hvilke oplysninger du vil

give os. Derudover indsamler vi oplysninger under dit medlemskab, om din brug af kundeklubbens fordele, konkurrencer du deltager i m.m. Vi sammenholder disse oplysninger med andre oplysninger, vi har om dig, herunder oplysninger om, hvad du har købt og eventuelt returneret.

Denne behandling foretager vi med det formål at kunne administrere dit medlemskab og levere dig de ydelser og tilbyde dig de fordele, der er forbundet med medlemskabet af kundeklubben, samt for at varetage vores interesse i at kunne sende nyhedsbreve og foretage målrettet markedsføring. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f. Du vil ved tilmeldingen blive bedt om at give særskilt samtykke til elektronisk markedsføring.

 

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

 

3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til

producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

3.2 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder

retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Blandt andet videregives oplysninger om dit navn og din e-mail til TrustPilot således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på TrustPilots hjemmeside. Vælger du at foretage en anmel-

delse bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er

underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

 

3.3 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehand-

lerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

 

3.3.1 kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

 

3.3.2 kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

 

4. DINE RETTIGHEDER

 

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som data-ansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

 

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplys-

ninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

 

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til mail@elverborn.dk . Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.3.2 Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores kundeklub, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.

 

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan over-

holde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

 

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

 

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

 

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores

legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

 

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som medlem i kunde-

klubben. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på mail@elverborn.dk

 

4.9 Retten til at klage

 

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på

mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

5. SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har

et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav.

5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget

dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller for-

svares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

5.4 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til og under dit medlemskab af vores kundeklub jfr. pkt. 2.4, vil vi automatisk slette: a) såfremt du ikke har logget på din

brugerprofil i 3 år, b) såfremt du deaktiverer (suspenderer) dit medlemskab til vores kundeklub og ikke genaktiverer det indenfor de næste 3 år, eller c) såfremt du framelder dig dit medlem-

skab til vores kundeklub.

 

6. SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt

mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

7. KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 Elverborn.dk ved Eworld Aps er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre

brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

Elverborn.dk ved Eworld Aps

Georg Jensens Vej 2D

8600 Silkeborg

Tlf. nr.: 20110405

E-mail: mail@elverborn.dk

8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

8.2 Hvis du har tilmeldt dig vores kundeklub, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken

ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse.

9. VERSIONER

9.1 Dette er version 1 af Elverbørns persondatapolitik dateret den [16.06.2020].