Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Legetøj 4-6 år

Legetøj 4-6 år

Når børn når op i en alder af 4 år, 5 år eller sågar 6 år, så er de et sted i deres liv, hvor de begynder at kunne lege med lidt mere interessant legetøj. Det er ikke længere blot ting der rasler og larmer, men nu giver det også mening at give dem tegneredskaber, simple brætspil, puslespil og lignende.

Det er også typisk i alderen 4 år til 6 år, at børn for alvor begynder at interessere sig for forskelligt legetøj alt efter deres køn. Derfor er det også i stigende grad nu, at man skal begynde at kigge efter legetøj til dreng og legetøj til piger.

Køb legetøj 4-6 årige hos Elverbørn

Hos Elverbørn har vi naturligvis legetøj til både drenge og piger i alderen 4 år til 6 år. Som en af Danmarks største online forhandlere af legetøj, er vi ikke blege for at sige, at du nok skal finde noget legetøj, som er perfekt til det barn i 4-6 års alderen, som du kender.

Vi har det hele; lige fra påklædningsdukker og tesæt til kalaha, piratkufferter og bivoksstifter. Hvad end man er interesseret i kranbiler og andre maskiner, eller om man hygger sig mere med at lege butik eller stå i sit legekøkken – så er der masser af fantastisk legetøj til både dreng og pige her hos Elverbørn.

Og er du ude i sidste øjeblik, så sørger vi for lynhurtig levering – og det er ikke bare noget vi siger. Hvis du bestiller inden næste afsendelse (som vi altid tæller ned til her på siden), så sikrer vi, at du har varen inden for 24 timer derefter. Og du har naturligvis 30 dages fuld returret.

Legetøj til 4-årige

Når man endnu kun er 4 år, så er man sjældent nået dertil, hvor man kan læse selv. Men det betyder ikke, at eksempelvis en lille sangbog eller en bog med masser af billeder kan være fantastisk, for har man en voksen eller måske større søskende, der gerne vil læse op for en, kan det være en god måde at lære på.

Men 4-årige elsker også at tegne – selvom man måske ikke altid kan se, hvad det forestiller, så er der ingen tvivl om, at fantasien virkelig får frit løb hos de mindste. Derfor kan tusser eller bivoksstifter være en fantastisk gave.

Legetøj til 5-årige

Skal man have legetøj til et barn på 5 år, kan det være en idé at købe nogle simple puslespil, forskelligt legemad til legekøkkenet eller til, når barnet leger butik. Men børn på 5 år har også den alder, hvor de begynder at synes, at det er sjovt at spille eksempelvis Kalaha eller lege med te- og kaffestel.

Og ligesom med yngre børn så er tusser og legetøjsbiler naturligvis også ofte et stort hit blandt børn på 5 år.

Legetøj til 6-årige

Når man er fyldt 6 år nærmer man sige skolealderen. Det betyder, at man begynder at lære at læse og at tælle. Rigtig mange børn glæder sig til dette, og det kan derfor være en rigtig god idé at hjælpe dem på vej, og dermed håbe på at de bibeholder glæden for læring.

Det kan man gøre ved at give dem nemme og sjove bøger, talbamser, som de kan lege med og lignende. Men børn på 6 år kan naturligvis også lide en hel masse andet. De elsker spil, snurretoppe og måske lidt mere avancerede brætspil.

Udendørs legetøj er også populært

Det er ikke kun indendørs legetøj, der hitter hos børn i alderen 4 år til 6 år. Også udendørs legetøj er populært – og det er vigtigt at give dem mulighed for at lege udenfor, fordi det er forbundet med en masse helbredsmæssige fordele.

Hos Elverbørn har vi masser af udendørs legetøj, som blandt andet tæller kængurustylter, kuglespil, insektglas, græsslåmaskiner med sæbebobler og meget mere.

Varer 1-9 af 3500

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-9 af 3500

Side
pr. side
Faldende orden