Køb nemt med EAN nummer - Fri fragt over 999 kr. til DAO og GLS pakkeshop eller erhverv - Fragt fra 39 kr - 30 dages returret - Leveringstid: 1-2 dage - Afhent ordre i Viborg. Åben: man-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15

Legetøj 6-8 år

Legetøj 6-8 år

Børn i alderen 6 år, 7 år og 8 år er ved at være så udviklede, at de har brug for mere komplekst og udfordrende legetøj. De lærer at læse, tælle og meget mere, ligesom deres kropslige koordination også er langt i udviklingen.

Dels åbner det op for en lang række nye muligheder inden for leg og legetøj, men det betyder også, at børnene stiller ekstra krav til deres legetøj. For hvis ikke det er sjovt, svært eller interessant nok, så bliver de ikke stimuleret nok – og så gider de ikke at lege med det.

Dette kendetegner legetøj for 6-8 årige

Men hvad kendetegner så legetøj, der er lavet til 6-8 årige? Det er typisk legetøj, som er lidt mere voksent; eksempelvis i form af sækkeløb eller brætspil, som kræver mere forståelse og viden end eksempelvis et basalt vendespil.

Ligeledes er der også meget legetøj til børn i alderen 6 år til 8 år, som styrker barnets evne til at læse. Det kan være sangbøger eller andre børnebøger.

Helt generelt gælder det, at legetøj til 6-8 årige kræver stiller højere krav til barnets evner og viden end legetøj til yngre børn. Det kan eksempelvis være sjove ting som:

  • Bordfodbold
  • Blokfløjter eller andre musikinstrumenter
  • Insektglas
  • Balancebræt
  • Kongespil / vikingespil

Læg f.eks. mærke til balancebrættet, for ligesom med en kængurustylte er det et stykke legetøj, som kræver en vis form for kropslig koordination, som yngre børn sjældent har. Dette er lige noget for mellemstore børn, som elsker at være aktive.

Elverbørn forhandler alt inden for legetøj til mellemstore børn

Her hos Elverbørn forhandler vi mere eller mindre alt, som man overhovedet kunne drømme om, når det kommer til legetøj. Vi sender legetøj til hele Danmark fra vores lager i Silkeborg. Du kan derved shoppe legetøj til dine børn, uanset hvor du har valgt at bosætte dig i landet.

Hvad end du er på udkig efter legetøj til mellemstore børn i alderen 6 år, 7 år eller 8 år, eller om du er på udkig efter legetøj til børn i andre aldre, så kan vi hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af alt fra perleplader og børnebøger til legekøkkener, musikinstrumenter og trampoliner.

Med andre ord, så kan du finde alt, hvad du overhovedet skal bruge af legetøj.

Legetøj til 6-årige

Når du køber legetøj i gave til en 6-årig, så er det med at købe det helt rette. Det skal helst ikke være for barnligt og for simpelt, da barnet efterhånden er i en alder, hvor der stilles krav til legetøjet.

Samtidig er det også vigtigt, at legetøjet ikke bliver for kompliceret, så fødselaren eller barnet på 6 år ikke kan finde ud af at bruge det. Det kan være svært lige at finde ud af, hvad man skal købe til en 6-årig uden fare for at ramme forkert, men her er et par forslag:

  • Et sæt tusser til barnet, der elsker at tegne
  • En letlæselig bog til barnet, der glæder sig til at komme i skole og lære at læse
  • Noget med tal til barnet, der glæder sig til at lære at tælle og regne
  • Et simpelt spil som eksempelvis Kalaha

Legetøj til 7-årige

Når man bliver lidt ældre og så småt er begyndt at tilegne sig flere egenskaber i skolen og derhjemme, så begynder man at kunne bruge mere avanceret legetøj. Det kan være alt fra en blokfløjte til sværere bøger.

Mange børn på 7 år elsker også at få noget, de kan være aktive med som eksempelvis en kængurustylte eller et kongespil.

Elsker barnet bogstaver, tal og skole? Så kan man også købe en kridttavle eller lignende.

Legetøj til 8-årige

Når man fylder 8 år, begynder man så småt at have rimelig godt styr på alt det, som man behøver for at kunne lege med noget af det mere avancerede legetøj. Derfor er gaver som avancerede brætspil, makeup sæt, bøger og andet legetøj perfekte til børn på 8 år.

Vi har naturligvis alt det legetøj, som en 8-årig overhovedet kunne drømme om. Og du kan købe det lige her på vores brugervenlige webshop.

Varer 1-9 af 3200

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-9 af 3200

Side
pr. side
Faldende orden